A. Vogel Herbamare Original Urtesalt Ø - 250 g

A. Vogel Herbamare Original Urtesalt Ø  - 250 g
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Herbamare bouillon
Varenummer: 4232

Urtesalt fra Herbamare er baseret på havsalt og friske, økologiske krydderurter, som giver en dejlig, rund smag

Har du også tendens til at bruge en kende for meget salt, når du laver mad? God mad kræver som regel ét drys salt eller to. Det er dog langt fra betydningsløst, hvilken salt, der drysses med - og hvilken smag, saltet afgiver.

Herbamare Urtesalt består af økologiske urter, grøntsager samt en smule tang – og naturligvis havsalt af høj kvalitet. Kombinationen af aromatiske urter, grøntsager, tang og havsalt skaber en rund smag med masser af kraft, som gør, at man får mindre salt på sin mad end ellers, fordi man simpelthen kan nøjes med mindre og opnå samme smagsmætning.

Altså er Herbamare perfekt til dig, som ønsker at nedbringe dit daglige saltindtag uden på nogen måde at sige farvel til den gode, runde smag. 

Egenskaber

  • Urtesalt med 12 friske urter og grøntsager
  • Baseret på fransk havsalt
  • Brug den i stedet for almindeligt salt og nedbring saltindtaget

Fransk havsalt lagret med økologiske urter og grøntsager

Herbamare er fremstillet af uraffineret, fransk havsalt, økologisk selleri, porre, karse, løg, purløg, persille, løvstikke, basilikum, hvidløg, merian, rosmarin, timian og kelp. Sidstnævnte er en tangart, som flittigt anvendes i det kinesiske og japanske køkken. Alle ingredienser er forarbejdet skånsomt for at sikre de essentielle næringsstoffer og den gode, velkendte smag.

Når urterne er høstet, sendes de omgående til produktionen, hvor forarbejdningen begynder. Urterne mikses enkeltvist med havsalt fra Camarque i Sydfrankrig. De forskellige blandinger, bestående af urter og havsalt, får lov at trække i op til 12 måneder, hvorefter grøntsagssaltene forenes. Den lange trækketid gør, at smag og aroma fra de friske urter absorberes af de enkelte saltkorn, som nu rummer essensen og smagen af urterne.

Anvendelse

Herbamare Urtesalt er det ideelle pift til supper, sovser, kød- og vegetarretter. Urtesaltet kommer dig ikke kun til undsætning, når der skal tilføres smag til aftensmaden - det kan også sættes direkte på frokostbordet. Produktet giver fx en dejlig aromatisk smag til frokostens æggemad. 


Indhold: 250 g.

Næringsindhold per 100 g:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Jod 600 µg 400%
Energi 70 kj/18 kcal
Fedt < 0,5 g
Kulhydrat 2,5 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 0,9 g
Salt 93,6 g
Ingredienser:

Havsalt (93,6%), Selleri, Porre, Karse, Løg, Purløg, Persille, Løvstikke, Hvidløg, Basilikum, Merian, Rosmarin, Timian, Kelp, Økologisk dyrket

Oprindelsesland: Frankrig
Indgår i kategorierne
Salt
EU økologimærke

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.