Salt

Salt er et af verdens naturlige mineraler. Der findes tre typer for salt, stensalt, havsalt og vakuumsalt. Stensalt stammer fra undergrunden og udvindes i miner, havsalt fra havet og vakuumsalt er raffineret bjergsalt.
Vi tilbyder mange forskellige type salte, her i blandt Himalaya salt som er en gourmet krystalsalt, denne er ikke industrielt raffineret, hvilket gør, at den indeholder mange mineraler og sporstoffer.
47 Produkt(er)
Hos Med24 kan du også købe det eksklusive Læsø Sydesalt, som er håndlavet i åbne jernpander, fyret op af øens eget brænde. Læsø Saltsyderi laver kun uraffineret havsalt, som man gjorde i gamle dage. Derudover har vi også salt, som er udvundet af Atlanterhavet.
Måske ønsker du en mere speciel salt, og her findes der flere forskellige typer lavet af det populære mærke Mill & Mortar. Du kan blandt andet købe sort salt fra Mill & Morter, som er havsalt og aktivt kul, dette stammer oprindeligt fra Hawaii og passer perfekt til grillet kød, fisk, grønsager samt pastaretter. Det er også særdeles flot som dekoration. De sælger også andre lækre typer salt lige fra rødvinssalt til røgsalt i flager.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.