Herbamare bouillon

A.vogel Herbamare urtesalg og bouillon

A. Vogels fantastiske urtesalte og bouillon er perfekte i madlavning. Nedbring dit saltforbrug uden at spare på den fantastiske smag. Du finder salt med 12 friske urter og grøntsager, der giver en forstærket smag og er fyldt med næringsstoffer. Læs mere om Herbamare!

7 Produkt(er)

Herbamare Urtesalt & Bouillon – det bæredygtige, smagfulde og fornuftige valg af krydderi!

Bruger du for meget salt i madlavningen, og vil du gerne begrænse dit saltindtag? Men elsker du mad med masser af spark og smæk på smagsoplevelsen? Så skal du prøve A.Vogels populære og berømte Herbamare-urtesalte og bouillonvarianter. Herbamare er en enkel og relevant mulighed for at nedbringe dit personlige saltindtag uden at gå på kompromis med den gode smag. Da Herbamares udvalg af unikke smagsgivere alle er baseret på kraftfulde krydderier, urter og grøntsager og havsalt fra Camargue i Sydfrankrig, vil du med meget mindre salt opnå samme smagsforstærkende effekt i dine retter ved brug af væsentligt mindre salt og bouillon. Ingredienserne er alle forarbejdet efter en gennemtestet metode, der sikrer, at alle næringsstoffer bevares bedst muligt. Lige præcis dette er kendetegnende for A.Vogels verdenskendte produkter. Med 3 slags urtesalt og 2 slags bouillon kan du være sikker på at finde din personlige Herbamarevariant, som passer til dig, dine smagsløg og din madlavning.

Herbamares originale urtesalt giver dig smag med hele 12 friske urter og grøntsager

Herbamare Original Urtesalt består af havsalt og bæredygtigt dyrkede grøntsager; selleri, porre, løg, purløg, karse, løvstikke, hvidløg, timian, kelp, rosmarin, merian og basilikum. Når urterne høstes, sendes de straks herefter til produktion, hvor de forarbejdes og herefter blandes med havsalt fra det sydfranske Camargue. Herefter får de lov til at trække i op til et år, inden de forskellige grøntsagssalte blandes sammen til Herbamare Urtesalt efter Alfred Vogels opskrift.

Herbamare Original Urtesalt er et af de mest populære A.Vogel-produkter i hele verden. Urtesalten er ideel til at krydre suppe, pasta, grøntsags- og kødretter, sovs, æg, frisk salat og meget mere. Du kan også med fordel anvende Herbamare Original Urtesalt til at give dine madder et ekstra pift ved frokostbordet. A.Vogels originale urtesalt fungerer desuden rigtig godt i kødfri opskrifter, hvorfor saltet også anvendes flittigt i både det veganske og det vegetariske køkken.

Fordele ved Herbamare Original Urtesalt:

 • Urtesalt med 12 friske urter og grøntsager
 • Baseret på fransk havsalt
 • Brug det i stedet for almindeligt salt
 • Nedbring saltindtaget, og skru op for smagen

Mangler du et spicy krydderi i køkkenet? Så prøv Herbamare Spicy Pikant Urtesalt

En god salt er meget mere et krydderi end en smagsforstærker. Med Herbamare Spicy Pikant Urtesalt får du et chilikrydret pift, som fungerer perfekt til efterårets og vinterens varme retter eller som en mere varieret smagsgiver til frokostbordet. Herbamare Spicy Pikant Urtesalt giver en delikat og krydret smag til varme som kolde retter. Du kan med fordel krydre alt fra supper, tomatsauce og varme retter til friske salater og dressinger. Når først Herbamare Spicy Pikant Urtesalt er en del af din krydderisamling, kan du nemt integrere urtesaltet på frokostbordet sammen med den klassiske koge- og bordsalt.

Fordele ved Herbamare Spicy Pikant Urtesalt:

 • Urtesalt med 15 friske urter og grøntsager
 • Baseret på fransk havsalt
 • Et chilikrydret pift til din madlavning

A.Vogels Herbamare Trocomare Urtesalt – genvejen til perfekt krydret kød og fjerkræ

I Herbamare Trocomare, som er særligt velegnet til kød og fjerkræ, får du foruden de klassiske ingredienser i Herbamare Urtesalt også smagen af paprika og peberrod, som netop er med til at understrege og fremhæve den skønne umamismag, som kød har. 

Fordele ved Herbamare Trocomare Urtesalt:

 • Urtesalt med 14 friske urter og grøntsager
 • Baseret på fransk havsalt
 • Særligt velegnet til kød og fjerkræ

Vil du skære ned for saltet, men op for smagen? Så prøv Herbamare Bouillon med lavt saltindhold

Denne version af Herbamare Bouillon har et reduceret saltindhold på 12,7 % i forhold til den originale Herbamare Bouillon. Men på trods af reduceringen har A.Vogel ikke skruet ned for den velkendte urtesmag, som A.Vogels Herbamareprodukter er verdenskendte for. Herbamares Urtebouillon med lavt saltindhold er nemlig fyldt med kraften fra de bæredygtigt dyrkede grøntsager og krydderier, hvilket gør bouillonen til det perfekte valg, når du skal lave suppe, sauce, sammenkogte retter eller vil pifte kogevandet til for eksempel ris op med ekstra smag og fylde.

Fordele ved Herbamare Bouillon lavt saltindhold:

 • Det unikke pift til supper og varme retter
 • Vegan mærket bouillon på økologiske grøntsager
 • Reduceret saltindhold på hele 12,7 %

Herbamare Bouillon – en bæredygtig urtebouillon, der giver din mad pift og masser af smag!

Herbamare Bouillon er en urtebouillon, der kan hjælpe dig med den gode smag i køkkenet. Med Herbamare kan du skrue op for smagen i alt fra varmende vintersupper, simreretter og grundsaucer til vegetarkøkkenet eller de kødfrie dage. Herbamare Bouillon er nemlig fyldt med kraften fra bæredygtigt dyrkede grøntsager og krydderier, hvilket gør den ideel til supper, saucer, sammenkogte retter og i kogevandet til for eksempel ris.

Herbamare Bouillon er lavet af havsalt fra Camargue i Sydfrankrig, friske urter og bæredygtige grøntsager, der tilsammen giver urtebouillonen den helt rigtige duft og smag. Herbamare Bouillon findes også i tern, som er nemme og praktiske at dosere.

Fordele ved Herbamare Bouillon:

 • Det unikke pift til simremadretter, saucer og supper
 • Også velegnet til vegetarretter
 • Nem og lækker drikkebouillon
 • Vegansk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.