A. Vogel Santasapina Bonbons - 100 g

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20755

A. Vogel Santasapina Bonbons er søde, friske bolsjer med frisk gransmag og en skøn, blød honningkerne, som giver hurtig lindring til øm hals

Din bedstemor havde faktisk ret: Et lille bolsje i tasken kan gøre underværker, hvis du bliver tør i halsen eller trænger til en frisk smag i munden. Santasapina Bonbons fra A. Vogel er et godt bud på netop det. Med den friske smag af granskud og en sød og blød kerne af dejlig honning er bolsjerne en fin forfriskning, når du er på farten. Samtidig har bolsjerne en hurtig og positiv indvirkning på hals og svælg. Klarer halsen og stemmen.

Hos A. Vogel tror man på, at naturen tilbyder alt, som vi behøver for at vedligeholde et godt helbred og en følelse af velvære. Derfor er Santasapina Bonbons, som alle produkterne i A. Vogels sortiment, fremstillet uden unødige indholdsstoffer og indeholder derfor hverken kunstige aromaer, farvestoffer eller sødestoffer. 

Egenskaber

  • Forfriskende bolsjer med honning og granskud
  • Klarer halsen hurtigt
  • Uden kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer

Anvendelse

Du kan nuppe et Santasapina-bolsje, når behovet opstår. Bolsjerne er ikke kun for voksne, men går også rent hjem hos børnene på grund af den søde honningkerne og den friske smag.

Friske granskud: et frisk pust til madlavningen!

Vidste du, at man sagtens kan anvende friske granskud i madlavningen? Hvis du har lyst til at eksperimentere med granskud, kan du prøve at sylte dem! Syltede granskud er fantastiske som tilbehør til sommerens salater og grillmad. Lad de friske spæde granskud trække i en syltelage af eddike og vand, og tilsæt krydderier og krydderurter efter smag. Er du så heldig at have en køkkenhave eller en altankasse med friske krydderurter, kan du plukke et par kviste rosmarin og komme dem i syltelagen. Rosmarin er et godt valg, hvis du ønsker at fremhæve den forfriskende smag af granskuddene.

OBS! Når du anvender gran i madlavningen, skal du være opmærksom på granarten. Det er vigtigt, at du anvender rødgran og ikke granarten taks. Sidstnævnte er giftig.

Indhold: 100 g.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

384 kcal

Fedt

< 0,05 %

Kuldydrater

96 g

- heraf sukkerarter

73 g

Protein

< 0,05 g

Salt

0,05 g

Ingredienser:

Rå rørsukker, Glukosesirup, Honning, Pæresaftkoncentrat, Ekstrakt af friske granskud (4,5 %), bygmaltekstrakt, Granolie, Naturlig Pebermynteolie, Menthol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Frankrig

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20755

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.