A.Vogel Boldocynara - 60 tabl.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Boldocynara
Varenummer: 7744

A.Vogel Boldocynara tabletter anvendes mod oppusstethed og luft i maven

Døjer du med tilbagevendende luft i maven eller oppustethed? Der kan være mange årsager til, at din mave kommer i ubalance. Dårlige kostvaner, hverdagsræs eller lange dage på kontorstolen kan udfordre fordøjelsen og give luft i maven og/eller en oppustet mave. Der er ingen grund til, at du finder dig i den ubehagelige mavefornemmelse. Du kan nemlig hurtigt og nemt slippe af med symptomerne og genfinde din gode fordøjelse med hjælp fra Boldocynara, som med sit indhold af stoffet boldin stimulerer og understøtter fordøjelsen ved at hjælpe leveren til at øge produktionen af galdestoffer.

Kosttilskud til din mave
Boldocynara er et kosttilskud baseret på friske velkendte urter som mælkebøtte, pebermynte og artiskok. Alle urter er dyrket efter A.Vogels stringente kvalitetsprincipper og er bearbejdet straks efter høsten for at bevare flest mulige aktive stoffer. Som navnet antyder, indeholder Boldocynara desuden udtræk af boldo. Boldo rummer stoffet boldin, som stimulerer lever- og galdefunktion og en god fordøjelse samt modvirker oppustethed og flatulens. Boldo kan ikke gro i det schweiziske klima og hentes derfor oversøisk. På grund af den lange afstand mellem grosted og produktion i Schweiz, anvendes der udtræk af tørret boldo i Boldocynara.

Boldocynara fås også som praktiske dråber lige her. 

Egenskaber

  • Stimulerer en god fordøjelse
  • Understøtter lever- og galdefunktion
  • Afhjælper luft i maven og oppustet mave

Sådan doseres produktet

Den anbefalede dosering er: 1 tablet med et lille glas vand 2 gange om dagen. Indtages i forlængelse af et måltid.

TIP:
Det er altid en god idé at have Boldocynara med i tasken, hvis du pludseligt føler dig oppustet eller får luft i maven, som ikke uden videre synes at fordufte. Du kan uden problemer anvende Boldocynara dagligt, hvis du oplever længerevarende symptomer.  

Indhold: 60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Frisk artiskok urt

150

mg

-

Tørret marietidsel frugt

160

mg

-

Frisk mælkebøtte urt og rod

50

mg

-

Tørret boldoblad

7

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.), Almindelig marietidsel ekstrakt (silybum marianum G), mælkebøtte ekstrakt (Taraxacum officinalis, weber), Boldo ekstrakt (peumus boldus molina), Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Diglycerider af fedtsyrer

Oprindelsesland: Schweiz
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra A. Vogel & Boldocynara
Varenummer: 7744

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.