A.Vogel Echinacea Immune - 30 sugetabl.

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 36057

A.Vogel Echinacea Immune - bidrager til at øge kroppens modstandskraft

Klarer du dig altid gennem en travl hverdag uden at få ridser i immunforsvaret?

Hvis svaret er nej, så er du med stor sandsynlighed én af mange, der har brug for hjælp til at få immunforsvaret tilbage på rette spor! Med A. Vogel Echinecea Immune får du et kosttilskud baseret på udtræk af friskhøstet rød solhat, også kendt under det latinske navn Echinacea purpurea, som understøtter kroppens immunforsvar og dermed styrker kroppens modstandskraft. Echinaceaplanten, som anvendes i en lang række af A. Vogels verdenskendte friskplantepræparater, bearbejdes kort efter høsten for at bibeholde de aktive stoffer, som netop er med til at sikre den høje kvalitet og effekt af A.Vogels unikke produkter. 

Sugetabletterne smager friskt og mildt på samme tid og indtages nemt ved blot at lade dem smelte på tungen. Tabletterne er så milde og behagelige at suge på, at selv ungerne kan lokkes til et tilskud af Echinacea! Men husk at advare dem om, at tabletterne giver en smule prikken på tungen. Tabletterne kan dog også sluges hele, hvis man foretrækker det.

Egenskaber

  • Fremstillet af udtræk af friske Echinaceaplanter
  • Understøtter kroppens immunforsvar
  • Velegnet til både voksne og børn fra 3-års alderen

Dosering og anvendelse:

Den anbefalede dosering er 1 sugetablet 3 gange pr. dag. 
(En dagsdosis indeholder udtræk af 1425 mg frisk Echinacea purpurea)

Vigtigheden ved et optimalt immunforsvar
Børnehavebørn og skolebørn kan især have brug for at vedligeholde deres immunforsvar – introducer dem for Echinacea Immune sugetabletter, og lad dem suge løs! Nup også selv en sugetablet 3 gange om dagen. Du kan nemt medbringe glasset med sugetabletter på arbejde og placere det synligt på skrivebordet, så du husker at få din daglige dosis. Echinacea Immune er løsningen, når det skal være nemt for både voksne og børn at understøtte immunforsvaret kroppens modstandskraft. 


Indhold: 
30 sugetabletter

3 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Udtræk af frisk purpursolhat plante

1425

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Mannitol (fyldemiddel), Sorbitol (sødemiddel), Purpursolhat ekstrakt (echinacea purpurea L.), Modificeret cellulosegummi (antiklumpningsmiddel), Magnesiumsalte af fedtsyrer (antiklumpningsmiddel), Vegetabilsk fedt (kokosnød), Sucrose laurate (emulgator)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 36057

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.