A. Vogel Aesculaforce Gel - 100 g

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3930

A. Vogel Aesculaforce Gel er udviklet specielt til hurtig og effektiv pleje af tunge og trætte ben

Kan du nikke genkendende til følelsen af tunge og trætte ben efter en lang dag? Stillesiddende arbejde eller lange køreture kan give tunge, trætte og hævede ben. Det er bestemt ikke behageligt, men heldigvis kan Aesculaforce Gel afhjælpe det værste ubehag. Ved at anvende denne gel får du følelsen af lethed tilbage i dine ben, så de igen føles friske. Gelen er nem at bruge, har en kølende effekt og virker hurtigt lindrende.

Af respekt for naturen og dig med sensitiv hud er der hverken tilsat kunstige eller naturlige duftstoffer, og derfor dufter gelen neutralt. Som alle produkterne i A. Vogels sortiment indeholder Aesculaforce Gel naturlige ingredienser. Produktet er fremstillet af friskindsamlede og 100% naturlige hestekastanjefrø.

Vidste du, at..

...navnet Aesculaforce er inspireret af hestekastanjens latinske betegnelse: Aesculus hippocastanum? Hestekastanjetræet er et løvfældende træ, som vokser sig enormt – helt op til 30 meter højt! Herhjemme er du med stor sandsynlighed gået forbi træet op til flere gange, da det vokser langs mange danske landeveje, i parker og dyrehaver.

Hestekastanjer smager ikke godt, da de indeholder sæbestoffer, som giver en skarp bitterhed. De fungerer dog perfekt som hånd- eller opvaskesæbe. Knuser du hestekastanjer, får du en tyktflydende pasta, som kan opløse både fedt og olie.

Anvendelse

Til udvortes brug

Aesculaforce Gel er velegnet til akut brug – for eksempel på flyrejser, på længere køreture, eller når arbejdsdagen er særlig lang og krævende.

Påfør 2 gange dagligt med opadgående strøg de steder, hvor ubehaget sidder.
Gelen gnides blidt ind i huden.


Indhold: 100 g.

Ingredienser:
Vand , Alkohol, Aesculus hippocastanum (Hestekastanje), 2 % af det aktive stof aescin, Hydroxypropyl methylcellulose, Polyglycerol-4-caprate, Glycerin.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 3930

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.