A.Vogel Detoksan - 60 tabl.

A.Vogel Detoksan - 60 tabletter
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 40616

Detoksan fremmer kroppens udskilningsproces, så du kan vinke farvel til affaldsstofferne

Det kan ofte gå ud over kroppens naturlige udskilningsproces, når man i perioder med ferie eller øget travlhed ændrer på hverdagens gode vaner og rutiner. Dette kan tilmed resultere i et reduceret fysisk velvære. A.Vogels nyhed Detoksan giver dig aktive stoffer fra Solidago virgaurea (gyldenris) og Betula pendula (birkeblade), som naturligt bidrager til kroppens udskilning og det fysiske velvære.

Få velværet tilbage med Detoksan

Leder du efter en bedre udskilning, eller er du træt af vandophobninger i kroppen og vil derfor gerne slippe for de affaldsstoffer, som i perioder kan hobe sig op i kroppen? Så er det naturlige og gode valg for dig Detoksan. Detoksan indeholder nemlig aktive stoffer fra birkeblade, som fremmer kroppens udskilningsproces, samt Solidago virgaurea (gyldenris), som bidrager til fysisk velvære. Kroppens vandophobninger modvirkes af en normal udskilningsproces. Vandophobningerne forekommer ofte ved varmt vejr, lange flyveture, højt indtag af salt og overgangsalder og giver en fornemmelse i kroppen af at være tung og uoplagt. Vandophobningerne ses ofte på dine ankler, fødder hænder og omkring dine øjne. 

Detoksan-tabletterne er veganske, uden animalske ingredienser, så uanset om du er vegetar eller veganer, så kan du tage et tilskud af Detoksan. Tabletten kan både tages som et dagligt tilskud eller blot, hvis du ved, at du går en situation i møde, hvor behovet opstår.

Dosering og anvendelse:

1 tablet 2 gange dagligt 
- det anbefales at tage 1 tablet morgen og 1 til frokost. 

Tabletten er lille og nem at sluge.
Tabletten indeholder hverken alkohol, laktose, soya, gluten eller animalske ingredienser.


Indhold:
60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Gyldenris

323,4

mg

-

Vortebirk-blade

98,2

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af gyldenris (Solidago Virgaurea), Ekstrakt af vortebirk-blade (Betula Pendula), Mikrokrystallinsk cellulose, Tværbunden natriumcarbocymethylcellulose, Diglycerider af fedtsyrer

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Øvrige urtetilskud

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice