Valleforce

Læs mere om Valleforce lige her:

3 Produkt(er)

Valleforce Alpedrik Original fra A.Vogel

Hvad er Valleforce? Valleforce er en virkelig gammel helsedrik som har overlevet i århundreder. Den stammer fra de schweiziske Alper hvor køerne græsser et rigt udvalg af urter, i roligt tempo, på de skrå bjergsider. Når køerne bliver malket bliver den næringsrige mælk forarbejdet til de gode og populære schweiziske ostetyper. Restproduktet fra ostefremstillingen er vallen og alpebønderne har siden gammel tid været glade for at bruge denne valle til mange forskellige formål, herunder blot som drik eller i madlavningen.

I vor moderne tid kommer vallen på flasker, filtreret, fermenteret, pasteuriseret og med et naturligt bidrag af mælkesyre.

Valleforce smager friskt og syrligt og er filtreret så grundigt, at den hverken indeholder mælkefedt, mælkeproteiner eller sukkerarter hvorfor den kan nydes selvom man har gluten- eller laktose intolerance.

Valleforce Berry

Valleforce Berry er produceret præcis som ovenfor, men tilsat granatæble og aronia samt calcium som fremmer fordøjelsesenzymernes normale funktion hvilket giver ro i maven.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.