A. Vogel Echinacea Bonbons - 75 g

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20753

A. Vogel Echinacea Bonbons er lækre, veganske bolsjer med rød solhat og solbær, som virker lindrende på øm og tør hals

Echinacea Bonbons er din hurtige og effektive hjælp til tør hals. Tør hals kan kradse og irritere, og uanset årstid kan vi hurtigt få brug for en hjælpende hånd til at slippe af med problemet. Heldigvis giver naturen gerne et nap med: Echinacea Bonbons fra A. Vogel er super lette at have med i tasken eller lommen, når du er på farten. Bolsjerne er baseret på Echinacea- og solbærkoncentrat samt 100% veganske.

Echinaceakoncentratet er naturligvis udvundet af friske Echinacea purpurea-planter. De naturlige ingredienser giver ikke kun den flotteste, dybe farve, men også den dejligste, afrundede smag. Du slipper for kunstige aromaer, sødestoffer og farvestoffer.

Echinacea Bonbons er dit naturlige valg.

Egenskaber

  • Lækre bolsjer med Echinacea og solbær
  • Ingen kunstige aromaer, sødestoffer eller farvestoffer
  • Veganske

Kender du Echinacea purpurea? Den blomstrende urt, som pryder mange haver

Echinacea er en blomstrende urt, som man i Danmark kender under betegnelsen rød solhat. Du har garanteret set den i din nabos have eller på din shoppetur i havecenteret. Rød solhat optræder nemlig ofte som nydelige stauder. Inden for naturmedicinen anvendes Echinaceaplanten hyppigt. Det gælder både kosttilskud, kosmetik og naturlægemidler.

Echinacea, som anvendes i produktionen af flere af A. Vogels verdenskendte produkter, dyrkes på økologisk vis. Det sker vha. både A. Vogels egne medarbejdere og helt særligt udvalgte landmænd under skarp kvalitetskontrol fra A.Vogel. Alle Echinaceaprodukter i A. Vogels sortiment produceres i Schweiz. Her udvindes de aktive stoffer fra Echinaceaplanterne og deres rødder straks efter høsten for at sikre, at de aktive stoffer i planten bevares bedst muligt.

Anvendelse

Anvendes efter behov.


Indhold: 75 g.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1550 kJ / 370 kcal

Fedt

<0,5 g

- heraf mættede fedtsyrer

<0,5 g

Kulhydrater

91 g

- heraf sukkerarter

91 g

Protein

<0,5 g

Salt

0,02 g

Ingredienser:

Sukker, Glukosesirup, Invertsukkersirup, Vand, Syre (citronsyre), Acerolakirsebærpulver, Solbærkoncentrat, Naturlige aromaer, Echinacea-koncentrat 0,2%, Hyldebærekstrakt, Krydderurteekstrakt, Salt

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20753
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.