Tab dig med Nupo slankepulver

Nupo er et super populært slankepulver, som kan gøre din slankekur effektiv. Nupo pulveret findes i mange forskellige varianter, så der er også en smag, som passer dig. Læs om at tabe dig med de forskellige diæter.

Nupo slankepulver er et koncentreret næringspulver, der giver maksimal næring for et minimum af kalorier. Det gør det muligt at opnå et hurtigt og stort vægttab på en sund måde uden overflødigt tab af fedtfri muskelmasse.

Det er ikke muligt at indtage så få kalorier og samtidig få dækket alle næringsstofbehov med en diæt med almindelige fødevarer. En Nupo kur indeholder alt det, du har brug for, og du kan derfor indtage det som eneste føde i perioder på op til 8 uger.

Du kan tabe dig med Nupo slankepulver på flere forskellige måder. Du skal vælge den diæt, der passer bedst til dit temperament, og som du tror, du har lettest ved at overholde. Du kan også skifte mellem forskellige Nupo diætformer. Du behøver ikke være på diæt uafbrudt, indtil du har nået dit mål. Det kan være en fordel at lægge kortere eller længere pauser ind, hvor du spiser almindelig, sund mad, inden du genoptager en ny diætperiode. Det gælder især, hvis du skal tabe mange kilo. Husk: Nupo slankepulver er et middel til at gå ned i vægt. Det er ikke meningen, du skal leve af det for evigt.

Vægttab og motion

Motion er et valgfrit supplement til alle diæterne. Motion gør, at du taber dig lidt hurtigere, og en større andel af dit samlede vægttab vil være fedt. Alle bør være fysisk aktive mindst 30 minutter om dagen, men du skal op på mindst 45-60 minutters fysisk aktivitet pr. dag, før det for alvor har effekt på vægtreguleringen.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.