Nupo shaker

Nupo shaker
25,00 -14%
Vejl. pris 28,95
(14) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Nupo
Varenummer: 683
Ofte købt sammen
Pris i alt
299,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Nupo Shaker med praktisk skruelåg - 400 ml.

Shakeren er med praktisk skruelåg og ml mål på siden. Nupo Shaker sørger for at næringspulveret blandes med vandet, så der ikke forekommer klumper. Ved opvarmning af Nupo supper kan shakeren sættes direkte i mikrobølgeovn.

Du kan anvende Nupo's shaker til alle varianter af Nupo slankepulver.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Lene Caspersen - 09-01-2017
Der skulle en hammer til, for at sætte "tutten" på låget på - og uanset hvor hårdt man skruer låget fast, lækker det stadig - og spilder endnu mere, når man så får låget af igen - tutten er jo af nød endegyldigt hamret fast.
Af Pia Nielsen - 18-02-2016
Jeg kan ikke anbefale den. Ved ikke om min er defekt, men væsken sprøjter ud HVER gang.
Af Susanne K - 08-09-2013
Er god til at holde væsken tæt, har haft en fyldt dunk i tasken en hele dag uden uheld, Cool.
Af Michael - 11-04-2013
Billigt produkt, der hurtigt går i stykker. Meget begrænset levetid - Låget revner (endda uden man strammer det til), så pas på overraskelserne. Alle mine 6 shaker gik hurtigt i stykker - spild af penge. Der findes langt bedre shakere (til samme penge) på markedet. Også med bedre "si/fordeler/udjævner). Mit råd - find et alternativ asap
Af Mads - 23-08-2011
Shakeren virker fint hvis man bare husker at stramme den ordentligt inden man ryster. Intet dryp eller væske der render ved siden af. Desuden er den nem at gøre ren efter brug.
Af Helene Lynge - 14-01-2011
Nupo shakeren er af super kvalitet, og især dens kvalitet med at få evt klumper helt væk er dejligt. Den er også praktisk og lige til, at proppe i tasken.
Af Lars - 16-08-2010
Ved ikke om jeg har fået en mandagsmodel. Men har svært ved at lukke min tæt til. Tror der er en eller anden teknik til at sætte låget korrekt på - jeg ikke helt har luret. Så lidt ringe kvalitet synes jeg. Ville gerne høre om nogen kender en der er bedre.
Af Zenia Liv Andersen - 26-05-2010
Som en anden også har nævnt, er låget svært at lukke ordenligt. Jeg er nødt til at ryste ind over vasken, og vaske båder hænderne og shakeren udenpå bagefter. Den er til gengæld praktisk at drikke af, og jeg er hvert fald glad for at mine måltider aldrig kræver andet opvask end shakeren :D Kort sagt, jeg tror jeg vil gå udenfor at investere i en ny. Den er nem at blive uvenner med.
Af Linda - 23-05-2010
Super!!! Den holder tæt så man kan sagtens smide den i tasken og så shaker den godt så man undgår klumper!
Af Lisa V. - 03-11-2009
Jeg er fuldt ud tilfreds med shakeren. Dejligt med skruelåget som gør at shakeren slutter tæt samtidig med at det er let at få låget af igen.
Af A.D. - 03-11-2009
Min gik i stykker efter et par dages brug. Ideen med dette produkt er god, men kvaliteten er dårlig, desværre. Men <a title=nupo href=/nupo/nupo-pulver> Nupo pulver</a> er super god!
Af june bock - 01-11-2009
praktisk og handy. lige til at gøreklarhjemmefra og have med på farten uden spild. så er den lige til at shake når det er spisetid
Af Maria Ø. - 30-10-2009
Jeg forsøgte mig med at hælde vand og pulver i en almindelig vandflaske, fordi jeg ikke lige havde <a title=nupo href=slankeprodukter/nupo/index.php/cPath/58_190> nupo</a> shakeren ved hånden. Det fungerede virkelig dårligt, og der kom utrolig mange klumper! Med Nupo shakeren er det rigtig nemt at blande pulveret - også uden at få klumper :)
Af Carina Agaard Baagø - 16-04-2009
Nupo smager godt og virker. Med deres shaker, kan man hurtig putte pulver og vand i inden man fx. skal køre på arbejde. Så har man den til farten....

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.