Nicorette mod rygestop

Ryger du, men ønsker at holde op, kan du få hjælp fra Nicorette. Nicorette fås både som sugetabletter, plastre, tyggegummi og inhalator – brug, hvad der passer dig bedst. Vær opmærksom på, at du bør holde rygestop under behandlingen med Nicorette. Læs mere om Nicorette her!

Hjælp til rygestop med Nicorette

Har du det der skal til, for at tage kampen op mod din rygeafhængighed? Med den motivation, viljestyrke og Nicorette ved din side, kan du nu være med til at overvinde din svaghed for nikotin!

Nicorette er godkendt til tobaksafvænning og rygereduktion, og er med dig hele vejen i din kamp mod et permanente nej tak til røg! Ifølge forskning fordobler du sågar dine chancer for rygestop ved hjælp af Nicorette produkterne, der hurtigt bliver din største støtte, når nikotintrangen presser sig på. 

Sådan virker Nicorette

Der er mange ting i hverdagen, som kan fremkalde din rygetrang. Ved hjælp af Nicorette får du muligheden for dulme trangen og i stedet fokusere på hverdagens vigtige gøremål - og mest af alt din sundhed.

Når du begynder din rejse mod et permanent rygestop, vil Nicorette være den støtte, der hjælper din krop med at vænne sig til et lavere niveau af nikotin, helt indtil trangen er forsvundet. Følges anvisningerne korrekt har dokumentation, ifølge Nicorette, vist at nikotinsubstitution fordobler chancerne for effektivt rygestop. 

Et rygestop efter dine egne principper!

Det er langt fra er nemt at kvitte smøgerne, men i samarbejde med Nicorette har du muligheden for at stoppe efter dine egne betingelser og behov for nikotin. Nicorette fås både som plastre, sugetabletter, tyggegummi med mere! Du kan finde netop det produkt, du mener matcher dine behov.

Behandlingen varer omkring 6 måneder. Enkelte vil have brug for længere tid – dog må man ikke bevæge sig over 12 måneder. 

Forbered dig

Selvom Nicorette er din tilpassede bagage, er det mindst lige så vigtigt at have alting kortlagt inden, du drager på din rygestopsrejse. Du bør være bevidst om, hvilke situationer du ofte befinder dig i, når du ryger, samt hvilke ting, der påvirker din trang til at ryge.

Det kunne blandt andet være pausen med dine kollegaer, når du føler dig stresset eller, når du fester med vennerne. Løsningen lyder nu ikke på at sløjfe de sociale bånd, du skal blot være forberedt på, at du i disse situationer kan have særligt behov for at tilrettelægge indtaget af dit Nicorette produkt.

Måske er det nødvendigt helt at bryde med vanerne i starten, for at lindre nikotintrangen og abstinenserne hvor de er værst. Når de senere i forløbet ikke presser sig lige så meget på, kan du afprøve. om det er muligt for dig at være i en situation, hvor du normalt ikke ville takke nej til en cigaret.

I rygepausen kan du med stor fordel anvende et Nicorette tyggegummi til at lindre behovet for nikotin. Din viljestyrke og Nicorette må da gå hånd i hånd, førend du kan nå dit mål. Det er ikke nemt, men vi ved, at du kan, lige såvel som du ved, at du kan!  

Find det rette Nicorette produkt mod dit rygestop

Det er vidt forskelligt hvilket Nicorette produkt, den enkelte foretrækker at benytte. Man kan med stor fordel anvende en kombinationsbehandling, hvor eksempelvis depotplaster kombineres med sugetabletter, nicorette mundehulespray eller inhalator. Nedenfor introduceres der kort og overordnet omkring de forskellige produkter:

Nicorette Inhalator (inhaler): Behovet er individuelt. Der tages op til 6-12 nikotinpropper om dagen med enten dybe inhalationer eller konstant sugen i nogle minutter.

Nicorette næsespray: Doseringen afhænger af ens tidligere tobaksforbrug. Der tages 1 pust i hver næsebor, når der opleves rygetrang.

Nicorette Plaster: Plasteret påsættes om morgenen og fjernes ved sengetid – ca. 16 timer efter.

Nicorette Sugetabletter: Fås i forskellige varianter – Blandt andet som Nicorette Microtab samt Nicorette Cooldrops med forskellig smag. Mens microtabs ca. anbringes under tungen hver time anvendes 1 sugetablet ved rygetrang.

Nicorette Tyggegummi: Man anvender 1 stk. tyggegummi ved rygetrang eller i bestemte tidsintervaller. Disse findes også i forskellige smagsvarianter.

Nicorette Quickmist: Ved hjælp af 1-2 pust med Nicorette mundspray kan du lindre nikotintrangen og abstinenserne efter få sekunder (omkring 60 sek).  

Læs altid indlægssedlen

Du bør som udgangspunkt tale med din læge inden, du påbegynder behandling med Nicorette. Nogle produkter anvendes indenfor bestemte perioder, tidsrum og ifølge bestemte anvisninger. Der kan være forskellig dosis, allergireaktioner m.m. der skal tages højde for. Derfor bør du altid læse indlægssedlen grundigt inden brug.

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige produkter indeholder forskellige mg nikotin! 

Nicorette bivirkninger

Der kan ske en række bivirkninger som irritation i halsen ved brug af mundhulespray samt tyggegummi. Øvrige symptomer og bivirkninger, der kan forekomme, kan ligeledes læses på pakningen eller indlægssedlen.  

Nicorette til gravide og ammende

Gravide og ammende kvinder vil udsætte fosteret eller barnet for større risiko ved rygning end ved brug af Nicorette. Som udgangspunkt bør du tale med din læge om begge dele i forbindelse med graviditet.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.