Nicorette Quickmist mundspray Cool Berry - 150 doser

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 36220

Nicorette® QuickMist lindrer din rygetrang efter kun 30 sekunder og har en skøn smag af bær

Når du bruger QuickMist, har du 150% større chance for et varigt rygestop i forhold til at stoppe med at ryge kun med viljestyrke! Mundsprayen hjælper med at håndtere abstinenser ved rygestop såsom: rygetrang, irritabilitet, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, uro og forøget appetit. Sprayen er diskret at anvende og nem at have med på farten.

Denne pakke indeholder 150 doser med skøn smag af bær, men findes også med 2x 150 doser

Egenskaber:

  • Mundspray med nikotin
  • Til lindring af rygetrang
  • Hjælper dig med at stoppe med at ryge, eller hvis du vil ryge mindre
  • Sukkerfri og med smag af frisk mint
  • Kan anvendes fra 18 år og derover
  • Nem og hurtig at anvende

Sådan bruger du Nicorette® QuickMist:

  1. Aktivér sprayens pumpe første gang du bruger den. Tryk tre gange øverst på dispenseren med pegefingeren indtil du kan se en fin spray.
  2. Peg sprayen mod din åbne mund, og hold den så tæt på munden som muligt
  3. Spray ind i munden, uden at ramme læberne, og undgå at inhalere samtidigt.
  4. For den mest optimale virkning bør du også undgå at synke i et par sekunder efter, du har brugt mundsprayen

Du kan bruge op til 4 sprays i timen og maks. 64 sprays om dagen. Hen ad vejen vil du have brug for mindre mængder nikotinerstatning, og til sidst kan du holde helt op med at bruge sprayen. Hvis det ikke lykkedes dig at blive røgfri udelukkende ved brug af Nicorette® QuickMist, kan du med fordel anvende Nicorette® QuickMist sammen med et nikotinplaster. Du har nemlig større chance for at blive røgfri, når du bruger en kombination af mundspray og nikotinplaster.

Dosering uge for uge:

Uge Dosering
1-6 Start med at spraye 1-2 gange hver gang du oplever rygetrang (brug maks. 64 sprays pr dag).
7-9 Nedsæt antallet af sprays. I slutningen af uge 9 bør dit forbrug være halveret i forhold til dit forbrug i 1. til 6. uge.
10-12 Fortsæt med at reducere antallet af doser, så du ikke bruger mere end 4 sprays om dagen i slutningen af uge 12.

Når du er nede på 2-4 sprays om dagen, kan du helt stoppe med at bruge mundsprayen. Du bør maks. bruge mundsprayen i 6 måneder.

Mulige bivirkninger:

Nicorette® kan som al anden medicin give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger. Når du stopper med at ryge, kan du opleve abstinenssymptomer, der skyldes den reducerede indtagelse af nikotin.Hikke er særligt udbredt ved brugen af QuickMist mundspray.

Bivirkninger kan også være: hovedpine, kvalme, fordøjelsesforstyrrelser, hoste, ømhed og irritation i halsen, overfølsomhed, brændende, prikkende, snurrende fornemmelse eller følelsesløshed i huden, smagsforstyrrelse, mavesmerter, halsbrand, opkastning, øget mængde spyt, mundbetændelse, luftafgang fra tarmen, diarré, mundtørhed, træthed, anafylaktisk reaktion, allergisk reaktion herunder udslæt og hævelser, hurtig puls, åndenød

OBS før du bruger:
Brug ikke Nicorette® hvis du er allergisk over for nikotin eller et af de øvrige indholdsstoffer angivet i produktet. Sukkersygepatienter bør være opmærksomme på, at der forekommer en øget insulinoptagelse ved rygeafvænning.

Opbevaring:
Opbevar Nicorette® utilgængeligt for børn. Nikotindoser, som en voksen ryger tolererer, kan give forgiftningssymptomer eller være dødelig hos små børn. Du kan opbevare Nicorette® ved almindelig stuetemperatur. Brug ikke Nicorette® efter den udløbsdato, der står på pakningen. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. 

Graviditet og amning:
Bør ikke bruges af gravide/ammende uden lægens anbefaling

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
13,2 ml (150 doser)

Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 36220
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.