Nicotinell

Det kræver en stærk vilje at holde op med at ryge. Heldigvis kan Nicotinell støtte dig ved at reducere nikotin-abstinenserne, idet Nicotinells produkter giver kroppen små mængder af nikotin. Du kan læse meget mere om det store udvalg af produkter samt se alle varianterne her!

Forbered dig på rygestoppet | Hvordan virker Nicotinell? | Alt om Nicotinells produkter  | Hvorfor vælge Nicotinell?

28 Produkt(er)

Få hjælp til rygestoppet med Nicotinell

Et rygestop kan være et stort skridt og en kæmpe omvæltning i hverdagen. Har du røget i mange år, er vanen en næsten indgroet del af din dagligdag, som virke uoverskuelig at skulle ændre. Heldigvis kan rygestopprodukter fra brands som Nicotinell være med til at gøre det lidt nemmere at blive den dårlige vane kvit. De mange forskellige produkter gør det nemt for dig at finde det perfekte produkt til lige netop dit rygestop. 


Forberedelser på dit rygestop - gør dit hjem klar til en røgfri tilværelse

Er du ryger, er dit hjem et af de steder, hvor der bliver røget flest cigaretter. Det er formentlig forbundet med mange vaner og påmindelser om rygning, hvilket gør det nemt at forsætte i samme spor som altid. Inden du  for alvor går i gang med dit rygestop, er det en god idé at forberede dit hjem, så din nye livsstil afspejles. Få her 4 gode råd til, hvad du kan gøre for at forberede dig selv og dit hjem på en ny hverdag!

1. Fjern altd der vækker din rygetrang

Når du fjerner minder om din tid som ryger, forsvinder alle de synlige elementer i hjemmet, som kan friste dig til at ryge igen. Det kan f.eks. være ting som:

 • Cigaretter
 • Askebægre
 • Opbevaringsæsker til tobak eller med tobaks-print
 • Billeder hvor du eller andre ryger

2. Køb mad, der gør det nemmere at håndtere rygetrangen

Mange eks-rygere begynder at spise på de tidspunkter, hvor de før ville ryge. Dette kan dog medføre en vægtøgning, der kan gøre det attraktivt at påbegynde rygningen igen. Sørg for altid at have følgende madvarer på lager:

 • Frugt og rå grøntsager som sunde snacks
 • Tyggegummi uden sukker
 • Nikotinerstatning, eks. Nicotinell sugetabletter eller tyggegummi
 • Bøger, blade og spil, der kan distrahere dig

3. Fjern alle spor af røglugt og tegn på din rygning

Røgen kan ofte lugtes i hår, på hud og i tøj. Selvom du ikke har røget indenfor, vil din hjem ofte lugte af røg alligevel. Gør hovedrent og bliv klar til en røgfri tilværelse med tiltag som:

 • Vask tøj, tæpper, lagner og andre tekstiler, der lugter af røg
 • Udskift din hovedpude
 • Rengør alle overflader, herunder lofter, gulve, vægge, møbler, vinduer, spejle
 • Luft ofte ud
 • Send din madras og dyner til rens

4. Lav ændringer i hjemmet

Plejer du altid sidde i den samme stol og ryge, bruge den samme dør ud i haven eller har du andre vaner i forbindelse med rygning? Flytter du rundt i dit hjem i forbindelse med et rygestop, vil du forstyrre dine vaner og måske mindske din rygetrang. Du kan f.eks.:

 • Gør dit hjem til en røgfri-zone, hvor dine gæster ikke må ryge
 • Pynt med billeder og farver
 • Skab rum og plads til minder og ting med affektionsværdi
 • Flyt stole, som du plejer at ryge i

Hvordan virker Nicotinell?

Nicotinells mange alternativer til rygning gør det nemmere for dig at passe på dit helbred. Behandlingen afhænger af de forskellige præparater Nicotinells sugetabletter og plaster hjælper dig til rygestop, mens tyggegummi kan hjælpe dig til rygestop eller til at ryge mindre. Dosisen kommer an på hvor nikotinafhængig, du er. Du kan læse mere på det enkelte produkt. Behandlingen bør højst vare 6, og allerhøjst 12 måneder. Hvis gravide og ammende ryger, skal de tale med lægen, da rygning sikkert skader fosteret/barnet mere end Nicotinell gør. 


Nikotinerstatning fra Nicotionell

Har du brug for hjælp til at vælge det rette produkt fra Nicotionell? Du kan her blive klogere på tre typer af produkter, som Nicotinell tilbyder til  rygestop. Alle produkterne fås i forskellige styrker, smage og størrelser. Læs derfor altid på det enkelte produkt, så du er sikker på, at du køber det rigtige produkt. 

Nicotinell Tyggegummi

Nicotinell Tyggegummi er blandt de mest populære Nicotinell-produkter. Tyggegummiet hjælper dig med abstinenser og kan være en stor støtte i dit rygestop. Du finder nikotintyggegummiet med smag af fruit, spearmint, icemint, mint og lakrids. Om du skal købe varianten med 2 mg eller 4 mg afhænger af dit forbrug af cigaretter. 

Nicotinell Sugetabletter

Nicotinell Sugetabletter er diskrete og nemme at bruge. Sidder du på arbejde og er tyggegummi upassende? Så er nikotinsugetabletterne perfekte til dig! Sugetabletterne fås med smag af mint i forskellige pakninger - alt efter hvor mange du bruger samt hvilken styrke, der passer til dig.

Nicotinell Plastre

Nicotinell Plaster er et nikotin depotplaster. Disse plastre frigiver langsomt nikotin i kroppen, så du ikke mærker abstinenserne fra nikotinafhængighed så tydligt. Du kan læse mere om dosering og styrke på de enkelte produkter, så du kan træffe det bedste valg for dig. Du kan eventuelt kombinere dit brug af depotplastre med nikotintyggegummi eller sugetabletter for at stille den akutte rygetrang.


Hvorfor vælge Nicotinell til rygestop?

Måske overvejer du at stoppe med at ryge uden nogle præparater. Er du ekstrem viljestærk , kan du sikkert godt gennemføre et sådan rygestop. Mange undervurderer desværre nikotinafhængighed, hvilket får dem til at falde i igen og igen. Ifølge en undersøgelse foretaget af Nicotinell selv, kan du fordoble dine chancer for rygestop ved brug af Nicotionell. Et behandlingsprogram der arbejder mod en hensigtsmæssig adfærd øger desuden dine chancer for et succesfuldt rygestop yderligere. Du kan læse mere om rygestop i vores store tema om emnet.


Køb produkter til rygeafvænning og rygestop fra Nicotinell hos Med24.dk

Hvert år stopper millioner af mennesker med at ryge - du kan blive en af dem! Med de de gode priser på Nicotinell kan du nemt få hjælp til at rygeafvænning. Hos Med24.dk finder du ofte rabat eller tilbud på Nicotinell - det gælder både på Nicotinell sugetabletter og andre produkter. Vi pakker og sender alle ugens syv dage, så du hurtigt kan påbegynde dit rygestop.

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.