Nicorette Nikotin Invisi Plaster - 15mg/16t - 7 stk.

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 297

Nikotin Invisi Plaster fra Nicorette - holder rygetrangen væk i 16 timer om dagen

Har du brug for hjælp til at stoppe med at ryge? Nicorette Nikotin Invisi Plaster er diskrete nikotinplastre, der er med til at modvirke din nikotintrang, mens du er vågen. Plasteret afgiver en kontrolleret dosis nikotin, som optages gennem huden og derigennem lindrer din rygetrang. Nicorette® Invisi nikotinplaster hjælper dig med at håndtere typiske abstinenser i forbindelse med et rygestop, såsom rygetrang, irritabilitet, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, uro og forøget appetit. 

Nicorette® Invisi nikotinplaster kommer i tre styrker. Vælg den rette styrke ud fra hvor mange cigaretter du ryger. Hen ad vejen vil du have brug for mindre mængder nikotinerstatning og til sidst kan du holde helt op med at bruge plastrene. 

Denne variant er 15mg/16t

Vælg den rette styrke

Trin 1: 25 mg plaster:
⦁ Hvis du ryger 20 eller flere cigaretter om dagen
⦁ Anvend i 8 uger og nedtrap herefter til 15 mg

Trin 2: 15 mg plaster:
⦁ Hvis du ryger mindre end 20 cigaretter om dagen
⦁ Anvend i 8 uger og nedtrap herefter til 10 mg
⦁ Hvis du er startet på 25 mg plastre anvendes 15 mg plasteret i 2 uger

Trin 3: 10 mg plaster:
⦁ Tages i brug efter behandling med 15 mg plaster
⦁ Anvendes i 2 uger inden endelig udtrapning

Sådan bruger du Nicorette nikotinplaster:

  • Sæt et plaster på, når du vågner om morgenen. Placér det på ren, tør, hårløs og ubeskadiget hud på overkroppen, overarmen, hoften eller brystkassen. Det er kun nødvendigt at bruge ét plaster om dagen.
  • Tag plastret af inden du går i seng om aftenen og smid det ud.
  • Tag et nyt plaster på om morgenen. Det er vigtigt, at du vælger et nyt sted på kroppen at sætte plastret hver dag, ellers kan din hud blive irriteret. Efter 2-3 dage kan du sætte plastret på et sted, det har siddet før, hvis der ikke er tegn på irritation.

Mulige bivirkninger:

Når du stopper med at ryge, kan du opleve abstinenssymptomer, der skyldes den reducerede indtagelse af nikotin. Nicorette® Invisi depotplastre kan irritere huden. Det sker hos ca. 2 ud af 10 patienter i løbet af de første uger af behandlingen. 

Bivirkninger kan fx være: Kløe, hovedpine, nældefeber, udslæt, hævelse, overfølsomhed, prikkende, snurrende fornemmelse eller følelsesløshed i huden, hjertebanken, rødmen, muskelsmerter i nærheden af plastret, kraftesløshed og svaghed, ubehag og træthed, brystsmerter og ubehag i brystet, kraftig sveden, åndenød, åndedrætsbesvær, hurtig puls, allergisk reaktion, besvimelse.

OBS før du bruger:
Brug ikke Nicorette® hvis du er allergisk over for nikotin eller et af de øvrige indholdsstoffer angivet i produktet. Sukkersygepatienter bør være opmærksomme på, at der forekommer en øget insulinoptagelse ved rygeafvænning.

Opbevaring:
Opbevar Nicorette® utilgængeligt for børn. Nikotindoser, som en voksen ryger tolererer, kan give forgiftningssymptomer eller være dødelig hos små børn. Du kan opbevare Nicorette® ved almindelig stuetemperatur. Brug ikke Nicorette® efter den udløbsdato, der står på pakningen. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. 

Graviditet og amning:
Bør ikke bruges af gravide/ammende uden lægens anbefaling

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
7 nikotinplastre

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 297
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.