Nicorette Nikotin Invisi Plaster - 25mg/16t - 14 stk.

1
1
1
1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 295

Nikotin Invisi Plaster fra Nicorette - få diskret og effektiv hjælp til dit rygestop

Har du brug for hjælp til at stoppe med at ryge? Nicorette Nikotin Invisi Plaster er diskrete nikotinplastre, der er med til at modvirke din nikotintrang, mens du er vågen. Et nikotinplaster anvendes i forbindelse med et rygestop, hvor det langsomt afgiver en kontrolleret dosis af nikotin, som over 16 timer optages gennem huden. Dermed er plastret med til at stoppe din trang til nikotin, hvilket vil være gavnligt ved både indledende behandling, rygereduktion og permanent rygestop. Nikotinplastrene fra Nicorette er meget diskrete, så din hjælpende hånd til håndtering af rygetrang ikke er særlig synlig for andre.

Plastrene kan anvendes alene eller i kombination med andre nikotinprodukter fra Nicorette. Hvis du eksempelvis er vant til at ryge i frokostpausen på dit arbejde, og et nikotinplaster ikke er nok, kan du supplere med et nikotintyggegummi eller en sugetablet.

Du kan få nikotinplastre fra Nicorette i 3 forskellige styrker. Dit valg af styrke afhænger af, hvor meget du normalvis ryger. De forskellige varianter af nikotinplastre anvendes i et længerevarende forløb, hvor du over tid reducerer mængden af nikotin pr. dag. Denne variant af plastrene giver dig 25 mg nikotin over 16 timer og anbefales som første step i rygestoppet for rygere, der ryger mere end 20 cigaretter dagligt.

Før du begynder brugen af nikotinplastre, skal du vælge den plasterstyrke, der passer til dit behov. Herunder kan du se den rutine, der anbefales afhængigt af dine vaner.

Hvis du ryger mere end 20 cigaretter pr. dag, anbefales det at begynde med:

1 plaster á 25 mg/16 timer daglig i de første 8 uger, derefter 1 plaster á 15 mg/16 timer daglig i 2 uger og endelig 1 plaster á 10 mg/16 timer daglig i 2 uger.

Ryger du mindre end 20 cigaretter pr. dag, anbefales det at begynde med:

1 plaster á 15 mg/16 timer daglig i de første 8 uger, derefter 1 plaster á 10 mg/16 timer daglig i 4 uger.

Egenskaber:

  • Nikotinplastre
  • Doserer 25 mg nikotin over 16 timer
  • Modvirker nikotintrang ved rygestop
  • Giver ikke søvnproblemer
  • Kan kombineres med andre nikotinprodukter
  • Transparent design for diskret behandling

Anvendelse:

Når du vågner om morgenen, bør du som det første sætte et nyt nikotinplaster på. Det skal sættes på ren, tør, hårløs og ubeskadiget hud på enten overkroppen, overarmen, hoften eller brystkassen. Efter ca. 16 timer (eller inden du går i seng) skal plastret fjernes igen. Dagen efter skal det nye plaster placeres på et nyt sted - efter 2-3 dage kan du sætte plastret på et sted, det har siddet før.

Behandlingen med Nicorette nikotinplastre bør normalt afsluttes efter 6 måneder. Nogle kan dog have behov for længere tids behandling for at undgå at begynde at ryge igen. Anvendelse af plastrene længere end et år anbefales ikke.

Kontakt din læge, hvis du er gravid eller ammer, så han eller hun kan afgøre, om du kan bruge nikotinplaster. Risikoen ved brugen bør nemlig afvejes overfor risikoen ved fortsat rygning. Der kan opstå forbigående rødme og udslæt eller kontakteksem under plastret pga. hudens berøring med nikotinet. Som ved rygning kan der også forekomme hovedpine, kvalme, svimmelhed og søvnforstyrrelser. Du kan læse mere om bivirkninger, interaktioner med andre lægemidler i indlægssedlen.

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
14 nikotinplastre

Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.