Nicorette Microtab Classic 2 mg - 90 stk

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 5448

Nicorette® microtab til diskret lindring af din rygetrang

Ønsker du at holde op med at ryge? Så kan Microtab Classic fra Nicorette være med til at gøre overgangen lidt blødere! Nicorette® microtab er til dig, der vil komme din rygetrang til livs på en diskret måde. Microtabs gør det nemmere at stoppe helt med at ryge, uanset hvor mange cigaretter du ryger om dagen. Hver tablet frigiver 2 mg nikotin, som optages gennem mundens slimhinder - så når rygetrangen melder sig, tager du blot en microtab og lader den opløse sig under din tunge.

Egenskaber:

 • Lindrer rygetrang og abstinenser
 • Anvendes når du vil stoppe med at ryge, eller hvis du vil ryge mindre
 • Kan anvendes sammen med drikkevarer (vær opmærksom på ikke at sluge tabletten)
 • Nemme at have med på farten
 • Hjælper med at bekæmpe abstinenser såsom: rygetrang, irritabilitet, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, uro og forøget appetit
 • Kan anvendes fra 15 år og derover

Hvis det ikke lykkedes dig at blive røgfri udelukkende ved brug af microtab kan du med fordel anvende microtab sammen med et nikotinplaster. Du har nemlig større chance for at blive røgfri, når du bruger en kombination af microtab og nikotinplaster.

Sådan bruger du Nicorette® microtab:

Du kan tage microtabs med en til to timers mellemrum. Som regel vil 8-12 tabletter om dagen være nok (max. 40 tabletter på et døgn). Hen ad vejen vil du have brug for mindre mængder nikotinerstatning, og når du føler dig klar, kan du holde helt op med at bruge microtabs

 1. Læg en 1-2 microtabs under tungen
 2. Lad den/dem opløse sig langsomt (det tager cirka 30 min.)
 3. Undgå at tygge eller sluge tabletterne

Hvordan vælger jeg den rette dosis?

 • Tag 1 microtab, hvis du ryger 20 eller færre cigaretter om dagen.
 • Tag 2 microtabs ad gangen, hvis du ryger over 20 cigaretter om dagen, eller hvis det ikke er lykkedes at stoppe med at ryge ved brug af 1 tablet ad gangen.

Mulige bivirkninger:

Nicorette® kan som al anden medicin give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger. Bivirkningerne fra Nicorette® afhænger af din dosis, og svarer til de bivirkninger, du kan få, hvis du ryger. Nikotinen kan give dig irritation i munden og svælget i begyndelsen af din behandling. De fleste vænner sig til det efter de første dage. De fleste bivirkningerne kommer i løbet af de første 3-4 uger af behandlingen. 

Bivirkninger kan f.eks. være: hovedpine, kvalme, fordøjelsesforstyrrelser, hikke, hoste, ømhed og irritation i halsen, overfølsomhed, en prikkende eller snurrende fornemmelse og følelsesløshed i huden, smagsforstyrrelse, mavesmerter, halsbrand, opkastning, øget mængde spyt, mundbetændelse, luftafgang fra tarmen, diarré, mundtørhed, træthed, anafylaktisk reaktion, allergisk reaktion herunder udslæt og hævelser, hurtig puls, åndenød.

OBS før du bruger:
Brug ikke Nicorette® hvis du er allergisk over for nikotin eller et af de øvrige indholdsstoffer angivet i produktet. Sukkersygepatienter bør være opmærksomme på, at der forekommer en øget insulinoptagelse ved rygeafvænning.

Opbevaring:
Opbevar Nicorette® utilgængeligt for børn. Nikotindoser, som en voksen ryger tolererer, kan give forgiftningssymptomer eller være dødelig hos små børn. Du kan opbevare Nicorette® ved almindelig stuetemperatur. Brug ikke Nicorette® efter den udløbsdato, der står på pakningen. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. 

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
90 stk.

Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 5448
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.