Nicorette Microtab Classic 2 mg - 90 stk

Nicorette Microtab Classic 2 mg - 90 stk
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 5448
NICORETTE Microtab er et hurtigtvirkende nikotinlægemiddel, der er velegnet for dig, som har en impulsiv rygetrang, og ikke vil tygge tyggegummi. NICORETTE Microtab er en lille tablet, som ikke skal sluges, men opløses langsomt under tungen.
Dette produkt hører under kategorien af medicin / lægemiddel, som kan købes i håndkøb.

NICORETTE Microtab findes i 2 smagsvarianter: Classic og den friske Lemon. Du får en praktisk etui med i købet. Regn med at skulle bruge resoriblet i mindst 3 måneder. En tablet indeholder 2 mg nikotin, hvilket svarer til et 2 mg NICORETTE Tyggegummi.

Sådan fungerer NICORETTE Microtab

Når en Nicorette microtab opløses, frigøres en lille mængde nikotin, som optages i kroppen via mundens slimhinder. Nikotintilførslen er lav og foregår langsommere end ved rygning, men på denne måde kan du lindre dine abstinenser samtidig med, at du gradvist mindsker dit nikotinbehov. Hav altid tabletterne lige ved hånden. Læg en resoriblet under tungen, når du føler rygetrang, og lad den opløses langsomt. Det tager ca. 20-30 minutter, men allerede efter 2-3 min. mærker du en effekt.

Dosering
Anbefalet dosis er 8-12 tabletter om dagen eller 1 tablet hver eller hver anden time. Hvis du ryger mere end 20 cigaretter om dagen, kan du efter behov tage 2 resoribletter ad gangen. Du bør dog ikke tage mere end 40 tabletter pr. dag. Nedtrap gradvist den daglige dosis efter de første 3 måneder og stop, når dosen er reduceret til 1-2 tabletter om dagen. Du skal normalt ikke bruge Nicorette microtab længere end i 12 måneder. Du kan få behov for længere behandling for at undgå, at du begynder at ryge igen. Tal med lægen eller med sundhedspersonalet

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

 

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?