Nicorette Tyggegummi (Freshmint), 2 mg - 210 stk

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 1669

Nicorette Tyggegummi Freshmint - med 2 mg nikotin pr. stk. for god lindring af abstinenser

Har du igangsat et rygestop, men plages af rygetrang? Så kan nikotintyggegummi være din hjælpende hånd i jagten på en røgfri livsstil. Med Nicorette® nikotintyggegummi lindrer du din rygetrang, hvilket hjælper dig med at lægge cigaretterne på hylden én gang for alle. Samtidig får du styr på de mest almindelige abstinenser ved rygestop, såsom rygetrang, irritabilitet, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, uro og forøget appetit.

Disse Nicorette nikotintyggegummier er med smagen Freshtmint, men findes også med Fruitmint, Classic og Whitemint. Tyggegummiet er lavet med et dobbelt lag af smag, der giver en sprød overflade og en langvarig og intens smag. Denne variant er med styrken: 2 mg

Valg af den rette styrke

Vælg 2 mg tyggegummi hvis du ryger 20 eller færre cigaretter om dagen. Vælg 4 mg hvis du ryger mere end 20 cigaretter om dagen – eller hvis det ikke er lykkedes at stoppe ved brug af 2 mg. 

Hvornår skal jeg anvende Nicorette® nikotintyggegummi?

Anvend Nicorette® nikotintyggegummi når du vil at holde op med at ryge, eller hvis du vil nedsætte dit forbrug. Du skal tage et tyggegummi når rygetrangen opstår, dog max 24 stykker om dagen. Hen ad vejen vil du have brug for mindre mængder nikotinerstatning, og når du føler dig klar, kan du holde helt op med at bruge tyggegummiet. 

Hvis det ikke lykkedes dig at blive røgfri udelukkende ved brug af 2 mg tyggegummi kan du med fordel anvende nikotintyggegummi sammen med et nikotinplaster. Du har nemlig større chance for at blive røgfri, når du bruger en kombination af nikotintyggegummi og nikotinplaster.

Hvordan bruger jeg Nicorette® nikotintyggegummi?

  • Tyg langsomt til smagen bliver intens (ca. 10-15 gange)
  • Stop med at tygge og lad tyggegummiet hvile under tungen eller i kinden
  • Begynd at tygge igen, når smagen er blevet mindre intensiv.
  • Tyg stille og roligt indtil smagen bliver intens igen

Mulige bivirkninger:

Når du stopper med at ryge, kan du opleve abstinenssymptomer, der skyldes den reducerede indtagelse af nikotin. De fleste bivirkninger forekommer i løbet af de første 3-4 uger af behandlingen.

Bivirkninger kan fx være: hovedpine, kvalme, fordøjelsesforstyrrelser, hikke, hoste, ømhed og irritation i halsen, overfølsomhed, en prikkende eller snurrende fornemmelse og følelsesløshed i huden, smagsforstyrrelse, mavesmerter, halsbrand, opkastning, øget mængde spyt, mundbetændelse, luftafgang fra tarmen, diarré, mundtørhed, træthed, anafylaktisk reaktion, allergisk reaktion herunder udslæt og hævelser, hurtig puls og åndenød.

OBS før du bruger:
Brug ikke Nicorette® hvis du er allergisk over for nikotin eller et af de øvrige indholdsstoffer angivet i produktet. Sukkersygepatienter bør være opmærksomme på, at der forekommer en øget insulinoptagelse ved rygeafvænning.

Opbevaring:
Opbevar Nicorette® utilgængeligt for børn. Nikotindoser, som en voksen ryger tolererer, kan give forgiftningssymptomer eller være dødelig hos små børn. Du kan opbevare Nicorette® ved almindelig stuetemperatur. Brug ikke Nicorette® efter den udløbsdato, der står på pakningen. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. 

Graviditet og amning:
Bør ikke bruges af gravide/ammende uden lægens anbefaling

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
210 stk.

Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 1669
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.