Locobase Repair Creme 63% - 50 g.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 1041

Locobase Repair Creme til genopbygning af tør og skadet hud

Locobase Repair er en effektiv specialcreme, som især anvendes til meget tør og skadet hud. Cremen har et højt fedtindhold (63%), der aktivt reparerer en skadet hudbarriere og hurtigt genopbygger hudens normale barrierefunktion, således at tør og ru hud mindskes. Fedtcreme er særdeles velegnet til pleje af problemhud, idet den holder huden mættet og velplejet, så tørhed og revner forebygges. Locobase Repar virker op til 24 timer efter hver påsmøring og hjælper huden med at genopbygge sig selv. 

Cremen er ekstra skånsom mod huden og indeholder hverken parfume, konserveringsmidler, farve eller andre syntetiske stoffer.
Alle Locobase-produkter er markeret med Astma-Allergi Danmark mærket, da Locobase bestræber sig på at mindske risikoen for kontaktallergi. Af denne grund er Locobase også et af de foretrukne mærker for medlemmer af Atopisk Eksem Forening. 

Locobase Repair findes også i 30g. og i 100g.

Egenskaber:

  • Genopbygger tør og skadet hud
  • Højt fedtindhold (63%)
  • Reparerer skadet hudbarriere
  • Genopbygger hurtigt hudens normale barrierefunktion
  • Holder huden mættet og velplejet
  • Virker op til 24 timer efter hver påsmøring

Anvendelse

Cremen kan fordelagtigt bruges både af voksne og børn, og anbefales især meget tør hud, eksem eller andre hudproblemer- og følsomheder. 

Brug den overalt på kroppen efter behov og påfør eventuelt et nyt lag, når cremen har mistet sin effekt efter de cirka 24 timer. Produktet er meget drøj i brug - prøv dig frem med en passende mængde. 


Indhold:
50 g.

Ingredienser:

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Carnaubavoks, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Tromethamine, Carbomer

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 1041
Astma og Allergi Asthma Allergy Nordic
Astma og Allergi Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.