Tilbehør til amning

Hos Med24.dk finder du alt inden for tilbehør til amning. Vores kategorier består blandt andet af ammebrikker, ammeindlæg, ammepuder, bh’er, brystpleje, brystpumper, sterilisatorer og andet relevant tilbehør til netop din amning. Med det rette tilbehør i hus kan du gøre amningen let og komfortabel både for dig og dit barn. Læs om amme-tilbehør.  

54 Produkt(er)

Alt den hjælp du behøver til ammeperioden

I din ammeperiode er det skønt at modtage alt den hjælp du kan få, så tiden med den lille ny kan foregå på bedst mulige og samtidig sjoveste vis. I vores udvalg finder du både hjælp til rengøring af sutteflasker, opbevaringsposer, trækpumper til indadvendte brystvorter, tørrestativ til sut og flasker, flaskevarmere, Babymoov madmaskiner, brystpumpesæt og meget mere!

Du kan finde dit tilbehør fra nogle af de største og mest kvalitet sikre mærker som Philips Avent, Mininor, Medela. Twistshake, Beurer, Lanisoh og mange flere. Har du spørgsmål til vores produkter m.m, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og produkteksperter.  

Vores kunder har fået glæde af...

Medela Opbevaringsposer til Brystmælk. Disse er nemme og hygiejniske opbevaringsposer med millilitermål til brystmælk. Brystmælken kan pumpes direkte i posen, hvorefter den kan sættes i køleskabet eller fryses. En tæt forsegling og dobbelt lynlås sørger sammen med det holdbare materiale at gøre det sikkert at opbevare brystmælk uden mulighed for lækage. En beskyttende iltbarriere er derudover med til at bevare de vigtige næringsstoffer i modermælken.

Mininor Flaskerenser. Flaskerenseren er den komplette børste til rengøring af alle typer flasker, sutter og madudstyr. Den er designet med et specialbuet børstehoved samt en formet hankespids, der kan nå ud i alle hjørner og kroge, så du er sikret en optimal rengøring af ammeudstyret.

AVENT Sterilisator til Mikroovn. Med denne sterilisator gøres det hurtigt, sjovt og nemt at sterilisere alt fra sutteflasker, brystpumper og bideringe, så dit barn er beskyttet mod skadelige bakterier. Apparaturets fine, kompakte størrelse gør at det passer til størstedelen af alle mikrobølgeovne, så man let kan have den med sig rundt. Den er endog lavet af et BPA-frit materiale.

Medela Køletaske til Sutteflasker. Når man skal transportere sin brystmælk, er det vigtigt at den holder sig kold. Det gælder både på ferien, til og fra dagplejen eller turen hjem til bedstemor. Køletasken fra Medela har hertil plads til 4*modermælksflasker af 150 ml. og samtidig et kølerelement i midten. Den har en isolerende inderside, som gør at modermælken kan holde sig kold i længere tid.

Reer Babymad og Flaskevarmer er til opvarmning af babymad og flasker. Produktet er let at betjene og velegnet til flere standardflasker, brede flasker og beholdere med fødevarer. En termostat styrer vandtemperaturen, der automatisk slukkes ved den indstillede/ønskede temperatur. Ønsker man i stedet en flaskeopvarmer uden ledning fås også Babymoov Ledningsfri Flaskevarmer

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.