Amme-BH Ammebrikker Ammeindlæg Ammepuder Brystpumper Brystbeskyttende creme Brystskaller og brystskjold Sutteflasker og tilbehør

Amning og flaske

Hos amning og flaske finder du alt det, du behøver som forælder, for at opnå den bedste ammeoplevelse med din baby. I sortimentet finder du nogle af de mest sunde, anerkendte og kvalitetsbevidste brands, der er med til at skabe gode forudsætninger for dig og den lille ny. Du kan læse mere om produkterne nedenfor siden.

Skal du amme for første gang? Så har vi 10 tips til en god start på din amning lige her!

324 Produkt(er)

Hos Med24.dk kan du købe alt til amning f.eks. modermælkserstatning, ammeindlæg, brystpumper til udmalkning, sutteflasker mm.

I vores store sortiment finder du alt hvad du skal bruge til, at opnå en god ammeoplevelse med din nyfødte baby. Ammebrikker og brystskaller kan hjælpe dig imod revnede og ømme brystvorter. Har du i stedet udfordringer med at amme, har vi altid en række tilbud på forskellige brystpumper fra mærker som Medela, Avent og MAM. Du finder ammeprodukter fra alle de anerkendte producenter, herunder Avent, Medela, MAM, Chicco, Imse Vimse, Lansinoh, m.fl.

Vi har altid gode tilbud på ammeindlæg - både engangs ammeindlæg fra Mninor og vaskbare ammeindlæg i uld, bomuld og silke fra Carriwell.

Sutteflasker og tilbehør:

Vi har et stort udvalg af sutteflasker fra kendte mærker såsom MAM, Medela og Born Free. De fleste sutteflasker er BPA-fri(bisphenol), men hvis du søger en sutteflaske uden skidt kemi og farlige stoffer er Born Free det rette produkt. Born Free er nemlig garanteret for skadelig kemi.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn ammes fuldt ud til de er 6 måneder og delvis til de er 12 måneder. Modermælk har en helbredsmæssigt fordel både hos mor og barn. Hvis amningen ikke lykkedes har vi flere produkter, som kan hjælpe dig og dit barn.

Ammebrikker/suttebrikker:

Ammebrikker kan afhjælpe og beskytte ømme og revnede brystvorter under amning. Suttebrikken kan også hjælpe til at din baby bedre kan få fat i brystvorten samtidig med at de stimulerer mælketilførslen. Hvis du har indadvendte brystvorter anbefaler vi i stedet, at du bruger AVENT niplette.

Ammeindlæg:

Vi har altid tilbud på billige engangs ammeindlæg samt vaskbare ammeindlæg i uld, bomuld og silke fra f.eks. Carriwell og andre kendte mærker. De vaskbare ammeindlæg i uld og silke er med til at forebygge brystbetændelse, da det holder brystet tørt og varmt. Silke har derudover en helende og anti-inflammatoriske egenskab til revnede brystvorter.

Ammepuder:

Vi har altid tilbud på både ammepuder og graviditetspuder fra Doomoo. Gravidpuden kan bruges til at sove med under din graviditet og bagefter bruges som ammepude til din baby.

Brystbeskyttende creme:

Brystvortesalver/brystbeskyttende cremer afhjælper hudløse, revnede og ømme bryster. Det er vigtigt at du vælger en brystcreme specielt egnet til amning, da du derved undgår unødig kemi.

Brystpumper:

Du kan få brug for en brystpumpe til at malke ud af flere grunde. Vi har både manuel brystpump fra Phillips Avent og elektriske brystpumper fra Medela. Hvis du skal malke ud dagligt, vil vi anbefale en elektrisk brystpumpe, men er det kun få gange kan du nøjes med en manuel. Medela Swing er bedst i test 2015 og er derfor et godt valg og fåes også med dobbelt pumpe.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.