Sutteflasker Tilbehør

Sutteflasker og tilbehør

Uanset om du ammer eller giver dit barn sutteflaske, kan sutteflasker være en uundværlig genstand i hjemmet. De har nemlig flere unikke og hjælpsomme funktioner både derhjemme, og når I er på farten. Læs mere om valg af sutteflasker! 

187 Produkt(er)

Kvaliteten af dine sutteflasker er vigtig

Sutteflasker er ikke længere blot flasker med tud på. De gode sutteflasker er langt mere naturlige, tekniske og sikre ved brug. De er blandt andet udviklet til minde om moderens bryst, så overgangen fra bryst til sutteflaske både er nem og så smertefri som muligt. De sørger ligeledes for en sund og rar mælkegennemstrømning for barnet med eventuel mulighed for pauser ved madning.

En sutteflaske af god kvalitet er derfor også helt nødvendig – særligt hvis du ikke ammer. En god kvalitetssikring af sutteflasker er at holde sutteflasken på hovedet. Her må mælken kun dryppe ud. Derudover er det et behov for mange, at sutteflasken er nem at rengøre.

Derfor er en sutteflaske helt uundværlig
En sutteflaske er stort set at finde i alle hjem, hvor en lille nyfødt eller mindre børn befinder sig. Her er den en hjælpende hånd, som er meget alsidig. Sutteflasker er ideelle at have med på farten, hvor især de mindste, som ikke har lært at drikke af en kop endnu, kan drikke vand, saft eller mælk fra sutteflasken.

Mange oplever desuden problemer med revnede og generede brystvorter under ammeperioden – her kan sutteflasken også være hjælpsom, når brystet er betændt og kræver heling inden en sikker og komfortabel amning igen kan ske ved moderens eget bryst.   


Vælg de bedste sutteflasker til dit barn

En sutteflaske skal passe til dit barn, dets sugeevne og ligne mors bryst mest muligt. For maden må hverken komme for hurtigt eller for langsomt, da det kan give risiko for, at barnet får ondt i maven. Mange børn får problemer, når der opstår undertryk i flasken, hvilket får sutteflasken til at smutte ud af munden. En god måde at afhjælpe dette problem på er ved at benytte sig af en sutteflaske med ventil.

Sutteflasker kan i dag findes i alle former, størrelser og farver. Der er stor forskel på de enkelte flasker og deres tilhørende sutter, det er derfor vigtigt at finde netop den sutteflaske, som imødegår dit barn og dets behov.

Sutteflaskerne findes både med og uden greb og millilitermåler. Du kan finde anti-kolik sutteflasker, dem der er BPA-fri, sutteflasker til forskellige aldersgrupper, som kan kommes i mikroovn, fryser og køleskab såvel som sutter med forskelligt flow (væskegennemstrømning).

Udvalget er bredt, men de forskellige behov er også mange. Vi har hos Med24 derfor samlet de bedste sutteflasker, udført i sikkert materiale, som markedet har at byde på! Du kan finde alt det tilbehør og pleje du behøver som mor og barn ved ammetid her på siden.  


Babyernes favoritter

Her har vi lavet en liste over de mest populære mærker og varianter når det kommer til sutteflasker.

Philips Avent sutteflaske:

Philips Avent Natural sutteflaske er designet til børn fra 1 måned og frem. Natural sutteflasken fra Philips Avent har en ekstra blød silikonesut, der efterligner fornemmelsen af et bryst. Den brede sut vil give et naturligt greb, som minder om grebet om brystet under amning. Sutten på Philips Avent Natural sutteflasker er meget fleksible, og giver pga. materialet en mere naturlig madning, uden at sutten falder sammen.

Philips Avent har også designet anti kolik sutteflasker, som er designet til at hjælpe dit barn med at sluge mindre luft. Dette kan hjælpe til at reducere problemer så som kolik, luft i maven og refluks. Philips Avent anti kolik sutteflasker har et unikt Airfree design, hvilket gør at, åbningen trækker luft væk fra sutten, så dit barn sluger mindre af det. 

MAM sutteflaske:

Med MAM anti kolik sutteflaske kan dit barn selv styre tempoet på tilførslen af mælken. Der vil være en ensartet tilførsel under hele måltidet, så dit barn bliver hindret i at sluge så meget luft. Dette kan hjælpe til at reducere maveproblemer så som kolik. MAM anti kolik sutteflaske føles som at være ved mors bryst pga. den bløde silikone, som sutten er lavet af.

Derudover findes der bl.a. også MAM flaskesut med krydshul, som er særligt velegnet til vælling i sutteflaske eller andre tyktflydende væsker. 

Medela sutteflaske:

Medela er også et af vores populære mærker, når det kommer til sutteflasker. Medela Calma sutteflaske er udviklet specifikt til ammende mødre, som ønsker at supplere med en sutteflaske. Calma sutteflasken hjælper dit barn til at undgå at sluge luft under madningen og lader dit barn synke og trække vejret på en naturlig måde. 

Mininor sutteflaske:
Mininor Wide-Neck sutteflaske (tidligere kendt som Pigeon Wide-Neck sutteflaske) var én af vores populære sutteflasker. Den peristaltiske sut er designet således, at den mest muligt efterligner et bryst, samtidig med den sørger for, at barnet har nemmest ved at suge og kontrollere gennemstrømningen af mælk.

Den yderste del af sutten kan strække og bevæge sig efter barnets tunge, mens den har et godt greb. Problemet med de fleste sutteflasker er, at baby, udover væsken, også får en masse luft ind og deraf uro i maven efterfølgende. Med disse sutter på Wide-Neck Sutteflaskerne, oplever flere, at luftgenerne er væk.

Pigeon har desværre stoppet salget til Europa, men heldigvis har danske Mininor taget udfordringen op. Mininor har udviklet Pigeon lignende Wide-Neck sutteflasker i både plastik og glas. Mininors glassutteflaske er med varmesensor og produceret i brudsikkert glas!Sutteflaske varmer – Et uundværligt tilbehør til din sutteflaske

Et tilbehør som er uundværligt, hvis din baby får sutteflaske, er en sutteflaske varmer. De opvarmer nemt mælk og mad, til din baby, på kun få minutter. Disse flaskevarmere er super praktiske i den travle hverdag, så du altid kan have varm mælk og mad klar på ingen tid. 

Vores 3 mest populære sutteflaske varmer: 

  • Philip avent flaskevarmer
  • Beurer flaskevarmer
  • Tommee Tippee flaskevarmer

Sutteflaske sterilisator - til rengøring af sutteflasker

Det er mere end vigtigt at holde dine sutteflasker rene og bakteriefri. De skal rengøres nøjsomt efter ethvert brug, og hertil kan du også finde en række smarte steriliatorer, flaskerensere, poser og meget mere i vores sortiment.

Fra Philips Avent finder du blandt andet:
- En sterilisator til mikroovn, som slår 99,9% skadelige bakterier ihjel mellem 2-6 minutter.
- En elektrisk dampsterilisator, der har plads til hele 6 flasker fra AVENT. 

Vi tilbyder renseudstyr fra flere forskellige mærker. Det er blandt andet muligt at finde forskellige flaskerensere og en anden sterilisatorer til mikroovn som denne fra Reer


Køb de bedste sutteflasker hos Med24

Vi har et bredt udvalg af sutteflasker, der opfylder de vigtige kriterier. Hvad enten du ammer eller giver dit barn flaske på fuld tid, er en sutteflaske altid en fantastisk investering. En sutteflaske kan nemlig bruges til mange andre ting, end bare at levere mælk eller modermælkserstatning til familiens yngste.

Her på siden finder du sutteflasker og tilbehør fra mærker som Mininor, Tommee Tippee, Hevea og mange flere. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.