Lansinoh ammeindlæg, engangs - 24 stk.

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Lansinoh
Varenummer: 6907

Lansinoh ammeindlæg - engangsindlæg til ammende mødre

Som ammende mor er det vigtigt at have det rette udstyr til at gøre ammeoplevelsen så komfortabel som muligt. En vigtig tilføjelse til din taske, som ammende mor, er ammeindlæg, da de kan mindske risikoen for lækager og holde dig tør og komfortabel hele dagen.  

Lansinoh ammeindlæg er et af de mest populære mærker på markedet, når det kommer til ammeindlæg, og det er med god grund. Disse engangsindlæg er bløde, absorberende og designet til at passe perfekt ned i din bh. Ammeindlæggene er derudover ultra-tynde og diskrete, så du kan bruge dem under dit tøj uden at bekymre dig om synlige buler. De er nemme at bruge, og passer diskret ind i enhver amme-bh. Så uanset om du er hjemme eller på farten, kan du føle dig tryg og beskyttet mod uønskede lækager. 

Egenskaber for Lansinoh ammeindlæg

Mellemlaget er super-absorberende, og suger hurtigt mælken væk fra det inderste lag, hvilket resulterer i, at huden bevares tør og behagelig med det inderste lags bløde materiale. Det yderste lag hindrer mælkeudsivning, og beskytter på denne måde dit tøj imod lækager. 

Lansinoh ammeindlæg er også meget hygiejniske, da de er pakket enkeltvis, hvilket gør det nemt at tage dem med på farten og bruge dem, når du har brug for det. Deres særlige indpakning holder indlæggene friske og beskytter dem mod snavs og bakterier.  

Vælg Lansinoh ammeindlæg for at få den bedste beskyttelse og komfort, når du ammer dit barn. Med deres høje absorptionskapacitet og perfekte pasform er du sikret mod lækager, så du kan fokusere på det vigtige - at nyde tiden med dit barn. 

Indhold: 24 stk

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Amning og flaske
  3. Ammeindlæg
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Lansinoh
Varenummer: 6907

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.