Ammeindlæg - billige pakketilbud!

Det er vigtigt at holde brystet varmt og tørt, når du ammer, for at undgå brystbetændelse og anden ubehag. Ammeindlæg er hertil effektive. Hos Med24.dk har vi flere forskellige typer, blandt andet ammeindlæg i uld, bomuld og engangsindlæg.

Du kan finde den model og form, der passer dig og dine behov - om end du foretrækker en naturlig og vaskbar, sort eller hvidt ammeindlæg fra blandt andet Mininor.
Hvad er ammeindlæg? | Hvorfor bør jeg anvende ammeindlæg? | Valg af ammeindlæg 

37 Produkt(er)

Om ammeindlæg

Ammeindlæg er for mange kvinder et helt uundværligt hjælpemiddel. Indlæggene består af små pads i forskellige materialer, som anvendes på brystet. De opsuger mælk mellem amningerne og er for mange en hjælp mod ømme bryster. Med ammeindlæg kan du deslige forebygge svamp, brystbetændelse og ikke mindst de uheldige pletter.

Som regel kan der være et stort behov for ammeindlæg i starten af ammeforløbet. Det skyldes at brystet både lagrer mælk mellem amningerne og overproducerer, fordi det endnu ikke har reguleret sig efter barnets behov.

Typer af ammeindlæg
Det er vigtigt at få fat i det ammeindlæg, der passer dit bryst og behov. Nogle behøver tynde ammeindlæg, andre behøver megen sugeevne og muligvis en anden form end det majoriteten foretrækker.

En forkert pasform kan ødelægge hele formålet med ammeindlægget, genere og krølle. Vi har derfor samlet et udvalg af forskellige indlæg her på siden, så du er sikret at kunne finde det bedste ammeindlæg for dig.

Du kan finde økologiske og genanvendelige ammeindlæg - disse er oftest produceret i uld eller silke - samt termoindlæg, der er mulige at opvarme og nedkøle. Derudover findes der engangsammeindlæg, som er bestående af et papiragtigt materiale med en væskebarriere af plast.  

Derfor bør du anvende ammeindlæg

Grundende, hvorfor ammeindlæg er det hele værd, er mange. Vi har listet nogle af de vigtigste nedenfor:

  • Ammeindlæg absorberer mælk og beskytter tøjet.
  • De varmer og værner om den sarte hud.
  • Du undgår at løbende mælk generer huden.
  • De kan hjælpe på ømme brystvorter.
  • Brysterne holdes tørre samtidig med at huden tillades at ånde.
  • De kan fås i en diskret, umærkelig og komfortabel pasform.
  • De kan hjælpe med at stimulere mælkekirtlerne og mælkekanalsystemet.
  • Risikoen for svamp, mælkeknuder og betændelse minimeres.

Ved tendens til brystbetændelse bør du overveje et ammeindlæg af uld – disse er også gode i vinterens kulde. Vær desuden opmærksom på, at et dårligt rengjort ammeindlæg kan give betændelse og svamp. Det er vigtigt at skifte indlæg for at holde brysterne varme og tørre konstant. Mange vælger derfor at have minimum to ammeindlæg.

Læs også: 10 tips til en god start på din amning! 

Valg af ammeindlæg

Hos Med24.dk kan du finde foretrukne mærker som Mininor ammeindlæg og Oopsy ammeindlæg til fantastiske priser. Er du i tvivl om valget af ammeindlæg, giver vi dig en kort introduktion til nogle fra vores udvalg lige her:

Lana Softline er ammeindlæg i uld, der former sig efter dit brysts facon, mens det absorberer og varmer på én gang. Ammeindlægget i uld kan fås i mange forskellige størrelser og kan sågar vaskes i vaskemaskinen. De skal lægges til tørre på radiator eller en anden tør varmekilde.

Lansinoh ammeindlæg er et engangsammeindlæg, der kommer i pakker á 24 stks. Lansinoh, er et ultratyndt 3 lags-indlæg, der lægger sig diskret og naturligt omkring brystet. Med selvklæbende tape holder du ammeindlægget på plads. Lansinoh har den force, at det holder huden tør og behagelig, alt imens det hindrer pletter på tøjet. Indlæggene er skabt med en helt speciel teknologi, som gør, at huden ånder naturligt.

Carriwell laver runde ammeindlæg i bomuld i både sort og hvid, så det passer til din BH. Derudover har de lavet et fantastisk ammeindlæg i silke. Silken har anti-inflammatoriske egenskaber og forebygger derved brystbetændelse og har en helende effekt på revnede brystvorter.

Chiccos (BabyDan) ammeindlæg er tynde, men har en kraftig sugeevne. På produktet sidder et stykke selvklæbende tape, som sørger for at indlægget sidder fast og ikke rykker sig. Da indlæggene er tynde, skjules de nemt under tøjet og kan ikke ses.

Oopsy er et astma og allergi mærket ammeindlæg til en billig pris. Ammeindlæggene er åndbare og tynde med en fantastisk absorberingsevne. Oopsy ammeindlæg er velegnet til både dag og nat pga. den høje absorberingsevne på op til 2 dl. De er super tynde og måler kun 0,7 mm, derfor er de usynlige under tætsiddende tøj. Med sine 13 cm dækker de både et stort som mindre bryst. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.