Joha lanolin wool wash - 500 ml

1
Se alle produkter fra JOHA
Varenummer: 33156

Joha uld vaskemiddel 500ml

Det er vigtigt at passe på dit tøj, ammeindlæg og andet i uld, så det forbliver pænt og holder længe. Vask derfor altid dit uldtøj i uldvaskemiddel. 

Denne uld vaskemiddel fra Joha indeholder lanolin, og er derfor det bedste vaskemiddel til at beskytte uldens naturlige egenskaber.

Anvendelse og dosering af Joha Lanolin wool vask

Mængden af vaskemiddel varierer efter vandhårdhed du har i hjemmet, samt om der er tale om maskinvask eller håndvask. Der er dog maks tale om 30 ml. pr. vask. Det er vigtigt at anvende den rigtige mængde vaskemiddel, da overdosering ikke gør vasketøjet renere, og er skadeligt for miljøet. Det er generelt en god idé at sænke temperaturen ved normale vaskeprogrammer for at skåne miljøet.

Ingredienser:
Vaskeaktive ingredienser baseret på kokosolie, lanolin og vand. Ingredienser ifølge EU-direktiv 648/2004: 5-15%: Nonioniske overfladeaktive stoffer (coco glucoside, Laureth-3, Laureth-9, PEG75 Lanolin), sæbe, 0-5%: Phenoxyethanol.

Indhold: 500ml

Se alle produkter fra JOHA
Varenummer: 33156

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.