Ammepuder

Ammepuder er til for at give støtte, tryghed og velbehag for dig og din baby ved amning. Hos Med24.dk finder du ammepuder i flere forskellige former, farver og mønstre fra nogle af de mest foretrukne og anerkendte mærker. Læs om ammepuder

10 Produkt(er)

Få den bedste ammeoplevelse med ammepude

Det kan til tider være en udfordring at amme den nyfødte. Den rette, behagelige stilling kan være svær at finde, og det kan ofte ende ud i ømme muskler og lettere frustration over amme oplevelsen.

Måske er dit skød ikke højt nok til at give optimal støtte, armene går let i krampe og nakken bliver stiv ved din pågældende holdning. Det smarte ved ammepuder er hertil, at du ved brug kan sikre at støtte din baby, samtidig med at din oplevelse bliver mere komfortabel og afslappende. 

Hvad er en ammepude?

En ammepude er en pude, som placeres i dit skød, hvori barnet skal ligge. Puden giver god støtte, aflastning og komfort for både dig og barnet, når det er ammetid eller tid til give sutteflaske. For mange er puden en uundværlig ledsager, som danner rammerne for en tryg og behagelig ammeperiode.

Hvorfor skal jeg vælge en ammepude?
Det er yderst vigtigt at sidde godt, når du skal amme eller give sutteflaske - både dag som nat. Det kan yde stor belastning med efterfølgende gener i kroppen, hvis man har en dårlig holdning. Desuden kan det være medvirkende i en dårlig oplevelse for mor og barn, når amningen bliver ukomfortabel.   

Ammepuden er essentiel for en familie med en lille ny. Har du først benyttet dig af en ammepude, vil det være svært pludseligt at skulle undvære dens hjælp, for puden giver de bedste, dejligste og mest sikre forudsætninger under måltidet.  

Mere end en ammepude

Mange gravide oplever urolig nattesøvn grundet den fine, runde mave – her kan ammepuden også være til stor hjælp. Man kan med fordel placere puden mellem knæene og give støtte omkring maven for en mere behagelig nattesøvn eller hvile.

Nyder du en stund foran fjernsynet eller en bog, kan puden også bruges som støtte og lindring til lænden. En ammepude kan altså have mange funktioner, du allerede kan få glæde af inden barnets ankomst. I vores sortiment finder du flere af disse multipuder, som kan anvendes under hele graviditetsprocessen.

Læs desuden: 10 tips til en god start på din amning

Køb din foretrukne ammepude hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde ammepuder i god kvalitet med et godt fyld, som kan give dig en vellykket amning, den rette ergonomiske støtte til barn og glæde under hele graviditetsforløbet.

En ammepude kan hurtigt blive fast inventar i dit hjem i mange måneder, og derfor må den selvfølgelig gerne være i det rette design. Vi tilbyder flere ammepuder i stilfulde designs samt forskellige farver. Puderne er praktiske og flere af dem kan vaskes på 30-40 grader. Vi kan naturligvis også tilbyde produkterne fra Doomoo, Chicco og BabyDan til en ekstra attraktiv pris. 

Vores kunder foretrækker:
Ammepuderne fra Doomoo, som er fyldt med lydløse EPS perler, der har en antibakteriel egenskab og holder formen i hele amningen. Din ammepude fra Doomoo kan også anvendes, når barnet begynder at sidde selv, som støtte til ryggen.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.