Brystcreme - brystbeskyttende creme

Brystcreme kan både forebygge og lindre ømme, revnede og hudløse brystvorter i forbindelse med amning.
Hvordan fungerer brystbeskyttende creme? | Hvilken brystcreme skal jeg vælge?

10 Produkt(er)

Ømme, sprukne og hudløse brystvorter?

Brystcreme er udviklet til dig, der vil undgå hudløse, revnede og ømme brystvorter i forbindelse med amning. Har du allerede fået ømme brystvorter, kan brystcreme hjælpe til at lindre smerter og ømhed.

Sådan fungerer brystbeskyttende creme
Når du smører brystcreme på brystvorterne, tilfører du huden et nyt fedtlag, som virker beskyttende mod bakterieangreb og lindrer øjeblikkeligt. Det er vigtigt, at du anvender en creme, som er udviklet med henblik på amning. Ved at vælge en rigtig brystcreme er du nemlig sikker på, at den ikke indeholder utilsigtede tilsætningsstoffer m.m. 

Anvendelse

  1. Sørg for at brystvorterne er tørre og rene. Tør dem gerne forsigtigt med en ren klud.
  2. Påfør din valgte brystcreme på hele brystvorten. Et det nødvendigt, kan man også smøre en smule på indersiden af ammeindlægget.
  3. Vær opmærksom på, at nogle cremer ikke er nødvendige at fjerne inden amning, hvorimod andre bør være tørrede ind eller fjernet inden amning.
  4. Rens helst brystvorterne dagligt med lunt vand i badet. Undgå brug af sæbe og anvend den nødvendige eller anbefalede mængde brystcreme hernæst.

Hvilken brystbeskyttende creme bør jeg vælge?

Det er først og fremmest vigtigt at finde den creme, der er målrettet dine behov. Vi har hos Med24.dk hertil sørget for et udvalg af de sundeste, bedste og mest sikre valg indenfor brystcremer til amning. Vi tilbyder blandt andet:

Lansinoh brystbeskyttende creme. Dette er en af kundernes mest foretrukne cremer. Den er udviklet til ammende mødre og anvendes til hudløse og ømme brystvorter. Cremen har en øjeblikkelig, lindrende virkning, således man hurtigt kan forsætte med amningen.

Lansinoh kan også anvendes på andre steder af huden, f.eks til de tørre læber, røde barnenumser, tørre albuer og hæle. Desuden er Lansinoh velegnet til hudafskrabninger, beskyttelse mod vabler alt sammen mens der er taget højde overfor den overfølsomme hud.

Medela Purelan brystvortecreme, der er henvendt til lindring af de følsomme, tørre eller sprukne brystvorter. Purelan er en naturlig lanolincreme bestående af 100% lanolin. Det naturlige fedtstof reducerer hurtigt det amme-forårsagede problem ved dine brystvorter.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.