Brystskaller og brystskjold

8 Produkt(er)

Førstehjælp til ammebryster med sår og revner

Er der opstået gener ved amning grundet sår og sprukne brystvorter, kan du med fordel kaste blikket over brystskjold og brystindlæg, hvis ikke bandage til behandling af brystvorter.

Brystskal og brystskjold fungerer begge som brystvortebeskyttere og er derpå et af dine førstehjælpsredskaber i forbindelse med ammeperioden. Størstedelen af alle kvinder vil i forbindelse med amning opleve sår og revner, som volder smerte og ubehag ved babyens måltider. Disse problemer kan til tider være svære at forebygge, men brystskaller og brystskjold kan i samarbejde med dine ammeindlæg og brystbeskyttende creme være til megen hjælp. 

Hvad er brystskaller/brystskjold?

Brystskallers overordnede funktion er at opsamle overskydende modermælk. De er derimod også bygget til at beskytte og lindre de ømme og skadede brystvorter mod irritation samt berøring med dit tøj.

De fleste brystskaller består af to dele. Den ene del er bestående af en blød silikonestøttepude, der vender ind mod brystet, hvorimod den anden er en hård skal med ventilationshuller, som sikrer brystet luft og lindring.

Du bør anvende skjold, hvis du oplever problemer på dine bryster og brystvorter som: 

  • Sår
  • Revner og sprukne brystvorter
  • Hudløshed grundet amning
  • Smerte og ømhed
  • Ubehag ved gnidningsmodstand
  • Svamp og bakterieangreb

Sådan fungerer brystskjold

Brystskjoldet anvendes mellem amninger. Ved brug vil brystskjoldet reducere den ømhed, revner og sår, der kan opstå i forbindelse med amning. Udløbshullerne i skjoldet gør, at overskyndende mælk kan løbe ud i dine ammeindlæg - her mindskes også risikoen for svamp og bakterieangreb. Ventilationshullerne sørger samtidig for ilt, så brystvorten heler hurtigere i tilfælde af skader.

Anvendelse
Brystskaller og brystskjold skal bæres i din bh. Brystskjoldet placeres omkring brystvorten i amme-bhen. Det anbefales at amme-bhen ikke er for stram således du kan opnå optimal komfort.

De er meget diskrete og brugervenlige. Flere af brystvortebeskytterne har en blød og fleksibel bagside, der sikrer dig en god og komfortabel støtte. Medela brystvortebeskyttere tilpasser sig blandt andet formen på dit bryst. 

Køb brystvortebeskyttere hos Med24.dk

Iblandt anerkendte kvalitetsmærker som Medela, iNurse og AVENT kan du finde netop den brystbeskytter, der kan hjælpe dig godt, trygt og sikkert gennem din periode med amning. Vi har hos Med24.dk blandt andet gode tilbud på brystskjold som:

INurse, der kan hjælpe med forebyggelse af betændelse, revner og svamp samt hurtigere heling, lindring og mindre smerte mellem dine amninger (såfremt gener er opstået). Brystskjoldet beskytter brystvorterne mod friktion fra tøjet, sikrer lufttilførsel til brystvorterne, mens de lader overskydende mælk løbe væk, så området holdes vidt muligt bakteriefrit.

Medela Mælkeopsamlingsskaller, som er udviklet til at opsamle det mælk, som kan lække fra brystet. Disse anvendes i tilfælde af at almindelige ammeindlæg ikke kan suge nok, og når der ved amning kommer mælk ud af det modsatte bryst.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.