Mepilex Transfer m Safetac 7,5 x 8,5 cm - 2 stk

Mepilex Transfer m Safetac 7,5 x 8,5 cm  - 2 stk
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mepilex
Varenummer: 20860

Mepilex Transfer m Safetac 7,5 x 8,5 cm  - 2 stk

Mepilex Transfer er en tynd, formbar skumbandage til behandling af brystvorter, der er ømme og tyndslidte, med sår efter amning.

Mepilex Transfer klæber med en særlig overflade, der kaldes Safetac®. Denne teknologi sikrer at bandagen kan skiftes, uden at såret eller den omkring-liggende hud bliver beskadiget. På den måde bliver bandageskift så smertefrie som muligt, og det sikres, at huden omkring såret holder sig tør og sund.

Plastret, som føles lidt som skumgummi, har ingen sugeevne, men transporterer væsken (i dette tilfælde mælken) videre og ud i ammeindlægget. Mepilex Transfer sættes direkte på brystet med et ammeindlæg uden på.

Plastret laver et kontrolleret, fugtigt miljø omkring brystvorten, som dels er et optimalt sårhelingsmiljø, men som også giver en smertelindrende effekt, da de blottede nerveender blokeres i det fugtige miljø.

Desuden skaber plastret en barriere mellem bryst og den lækkede mælk, som muligvis kan nedsætte risikoen for svamp. Barrieren forhindrer også den friktion, som ofte opstår mellem brystvorte og bh/bluse. Plastret indeholder ikke stoffer, der er giftige for mor og barn og det klistrer ikke fast til huden, så det er enkelt at tage af og på uden at huden følger med.

Mepilex Transfer kan også anvendes på mange forskellige moderat til kraftigt væskende sår. På sår der væsker meget, anvendes Mepilex Transfer sammen med en absorberende bandage oven på (sekundær bandage). Denne kan skiftes, uden at Mepilex Transfer behøver at blive skiftet.

Indgår i kategorierne
Sårplaster Brystskaller og brystskjold

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.