Ammeindlæg - billige pakketilbud!

Hos Med24.dk får du billige engangs og vaskebare ammeindlæg fra mærkerne JOHA, Philips Avent, Lansinoh, Medela, Chicco(BabyDan), Oopsy, Imsevimse, Lana Softline og Carriwell.

Vi har naturlige vaskbare ammeindlæg i uld, bomuld og silke, som er gode til at varme brystet og forebygge brystbetændelse. De fås i runde og dråbeformet samt både sorte og hvide, så de passer til din BH.

Hvis du er til engangs ammeindlæg kan du spare mange penge ved at vælge vores pakketilbud. F.eks. har vi altid gode tilbud på Mininor og Oopsy ammeindlæg ved køb af 4 pakker. Ammeindlæggene opsamler evt. dråber af mælk fra dit bryst, så du undgår pletter. Ammeindlæg virker også beskyttende og giver en behagelig varme, samtidig med at de er åndbare. De fleste ammeindlæg er så tynde og diskrete, at det ikke kan ses, at du har dem på.


Ammeindlæg der forebygger uheldige pletter, brystbetændelse og svamp
Når vi tænker ammeindlæg, tænker man tit på de uheldige mørke skjolder, der kan komme, når brysterne lækker. Fakta er dog, at nogle kvinder stort set aldrig lækker, mens andre af bare skal være skæve i retningen af en baby, før vi lækker.

Oftest er der størst behov for ammeindlæg i starten af forløbet. Her overproduceres der ofte, fordi brysterne endnu ikke har reguleret sig efter barnets behov. Ammeindlæg har dog også andre og vigtigere funktioner end blot at hjælpe med at undgå lækning og uheldige pletter. 

Et andet – og vigtigere - formål er at holde mælkekirtlerne og mælkekanalsystemet varmt. Er brysterne kolde, er deres ’flow’ svagere, hvilket øger risikoen for mælkeknuder og brystbetændelse. 
Derudover er ammeindlæg vigtige, fordi de holder brysterne tørre. For hvis brystvorterne er våde, øger du risikoen for svamp.
Derudover er der selvfølgelig spørgsmålet om komfort.

På Med24.dk har vi forskellige indlæg. Vi har her valgt et par af favoritterne, men du kan selv klikke dig igennem de forskellige indlæg og finde det, der passer bedst til dig og din situation.

Pigeon Honeycomp ammeindlæg tidligere kaldt ultra, er før blevet kåret til bedst i test af magasinet Vores Børn. For dette pigeon ammeindlæg er med sin lette og tynde pasform én af de mest behagelige. Ammeindlægget har samtidig en høj-absorberende kerne, der suger mælk og fugtighed til sig, mens ydersiderne er beklædt med et lamineret væv, hvilket beskytter bh og tøj.
Helt sikkert de bedste ammeindlæg på markedet! De suger mere, samtidig med de holder brystet tørt. Klart at anbefale,” skrev Sofie E og gav Pigeon ammeindlægget fem ud af fem stjerner her på siden.  Indlæggene har en ekstra blød inderside, mens det inderste ammeindlæg tillader luftgennemstrømning, hvilket holder overfladen tør og modvirker, at indlægget klistrer til huden.

Lana Softline er ammeindlæg i uld, der former sig efter dit brysts facon, mens det absorberer og varmer på én gang. Ammeindlægget i uld kan fås i mange forskellige størrelser og det kan vaskes i maskinen, mens de skal lægges til tørre på radiator eller en anden tør varmekilde.

Lansinoh ammeindlæg er et engangs ammeindlæg, der kommer i pakker á 24 stks. Lansinoh, er et ultratyndt 3 lags-indlæg, der lægger sig diskret og naturligt omkring brystet. Med selvklæbende tape holder du ammeindlægget på plads. Lansinoh har den force, at det holder huden tør og behagelig, alt imens det hindrer pletter på tøjet. Lansinoh er skabt med en helt speciel teknologi, som gør, at huden ånder naturligt.

Carriwell laver runde ammeindlæg i bomuld i både sort og hvid, så det passer til din BH. Derudover har de lavet et fantastisk ammeindlæg i silke. Silken har anti-inflammatoriske egenskaber og forebygger derved brystbetændelse og har en helende effekt på revnede brystvorter.    

Chiccos (BabyDan) ammeindlæg er tynde, men har en kraftig sugeevne. På produktet sidder et stykke selvklæbende tape, som sørger for at indlægget sidder fast og ikke rykker sig. Da indlæggene er tynde, skjules de nemt under tøjet og kan ikke ses. 

Oopsy er et Astma og Allergi mærket ammeindlæg til en billig pris. Især hvis du køber vores billige pakketilbud. Ammeindlæggende er åndbare og tynde med en fantastisk absorberingsevne. Oopsy ammeindlæg er velegnet til både dag og nat pga. den høje absorberingsevne på op til 2 dl. Oopsy ammeindlæg er super tynde på kun 0,7 mm, og er derfor usynlige under tætsiddende tøj. Med sine 13 cm dækker de både et stort som mindre bryst. 

Har du erfaringer med nogle af ovenstående eller andre af vores ammeindlæg, modtager vi meget gerne en anmeldelse fra dig.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.