inurse - brystskjold

1
Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 34139

Forebyg og afhjælp smerter og sår i forbindelse med amning med iNurse® brystskaller

iNurse® er et brystskjold også kaldet brystskal, der bruges mellem amningerne til at forebygge og behandle problemer som sår, revner, brystbetændelse og svamp, der kan opstå i forbindelse med amning. 

Mange kvinder oplever problemer i forbindelse med amning, især i opstartsperioden. Faktisk har op til 90 % smerter og omkring en tredjedel får sår på brystvorterne de første uger af amningen. Det er et problem, særligt fordi dette er hovedårsagerne til, at nogle kvinder stopper med at amme. 10 % af danske kvinder, der påbegynder et ammeforløb stopper med at amme inden der er gået 2 uger og under 10 % mødre fuldammer de af sundhedsstyrelsen anbefalede 6 måneder. Hos iNurse® har drivkraften været at udvikle et produkt, der øger sandsynligheden for at forlænge din ammeperiode uden gener og komplikationer, så både mor og barn kan få gavn af de beviste sundhedsmæssige fordele.

iNurse® er et brystindlæg, specialdesignet af medicinsk godkendt plast og uden ftalater og andre farlige stoffer. Brystskjoldet placeres under tøjet og sørger vha. ventilationshuller for at brystvorterne tilføres luft og ilt, hvilket fremmer sårheling og forbygger mod brystbetændelse og svamp. Afløbshullerne sikrer at eventuel lækkende modermælk kan løbe fra, og iNurse® kan bruges i kombination med både uld- og engangs ammeindlæg, samt med sårhelende creme, hvis nødvendigt. iNurse® er desuden nem og behagelig at bruge, og anbefales af både ammerådgivere, jordemødre og sundhedsplejersker.

Anvendelse:
Da iNurse® netop virker ved at tilføre brystet luft og ilt, og det er vigtigt at sikre korrekt brug, for at få den ønskede effekt af iNurse®. Det er derfor vigtigt altid at sørge for, at iNurse® ikke trykkes hårdt ind mod brystet, hvormed man risikerer at blokere lufttilførslen og at klemme mælkegangene i brystet. Dette sikrer du ved, at din amme-BH eller-top ikke er for stram og kun bruge iNurse® om dagen.

100% Dansk patent ansøgt opfindelse. 100% produceret i Danmark, sikrer dig fornem kvalitet.

iNurse® Længere amning - Sundere børn

Indhold: 1 sæt

Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 34139

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.