AVENT sterilisator til mikroovn

Avent sterilisator steriliserer hurtigt, nemt og enkelt sutteflasker, bideringe og andre ting til dit barn, så det beskyttes mod skadelige bakterier.
Avent sterilisator steriliserer hurtigt, nemt og enkelt sutteflasker, bideringe og andre ting til dit barn, så det beskyttes mod skadelige bakterier.
AVENT sterilisator til mikroovn
AVENT sterilisator til mikroovn
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 22606

Produktbeskrivelse

Philips AVENT sterilisator steriliserer hurtigt og nemt sutteflasker, bideringe og andre ting til dit barn, så det beskyttes mod skadelige bakterier.

Avent sterilisator til mikroovn steriliserer hurtigt og praktisk sutteflakser, bidering og andre ting til babyen. Den er også velegnet til sterilisering af brystpumper. Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, forudsat at sterilisatoren holdes lukket. Avent sterilisator har lille og kompakt størrelse der passer til langt de fleste mikrobølgeovne og gør det let at have den med, så du også kan bruge den uden for hjemmet.
Avent sterilisator bruger hospitalsmetoden

Anvendelse:
Tilsæt blot vand og sæt den i mikroovnen. Den helt nøjagtige tid kommer an på mikroovnens Watt-tal: 2 minutter på 1100-1850 Watt, 4 minutter på 850-1000 Watt og 6 minutter på 500-850 Watt.
Sidegrebene lukker låget sikkert og sørger for at du ikke brænder dig når låget åbnes.

Sterilisering beskytter dit barn mod særligt skadelige bakterier, indtil immunsystemet er tilstrækkeligt stærkt. Philips Avent bruger hospitalsmetoden til dampsterilisering. Metoden er hurtig, enkel og effektiv og fri for kemikalier. Naturlig dampsterilisering slår 99,9% af skadelige bakterier ihjel.
Denne sterilisator er lavet af BPA-frit materiale og måler 166 x 280 x 280 mm.

Indhold: 1 stk. 

BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.