Twistshake - unikt design til din baby

Læs mere om produkterne fra Twistshake.

56 Produkt(er)

Twistshake

Når man er ny forælder, kan det være en stor udfordring at navigere rundt i den uendelige jungle af mærker af babyprodukter. Med Twistshake er du altid sikret produkter fremstillet af højkvalitetsmaterialer, som efterlever de gældende sikkerhedsstandarder. Blandt andet er alle Twistshakes produkter fri for BPA, BPS og BPF.

Funktionelle kvalitetsprodukter til de allermindste

Ideen til at give de eksisterende produkter, babymarkedet havde at byde på, en overhaling, kom til Twistshakes CEO, svenske Vienar Roaks, efter han på nærmeste hånd oplevede udfordringerne ved at jonglere med blandt andet modermælkerstatning og upraktisk emballage, da han en dag i 2011 babysittede sin tantes søn.
Hovedprioriteterne for Twisthsake har derfor altid været først og fremmest at sikre en effektiv måde at håndtere spisetider på samt let rengøring. Når man står med produkter som de smarte, spildfri tudkopper, som kan skilles og samles på kryds og tværs, babyfoodprocessoren, som også fungerer som flaskesterilisator, eller Click Mat, som klikker ens barns tallerken fast på bordet, er det let at se, hvordan disse hovedprioriteter er blevet implementeret i designet.

Twistshake tudkopper

Tudkopperne fra Twistshake kommer i flere forskellige størrelser, som passer babyer i forskellige aldre. De er designet, så delene kan mixes og matches på kryds og tværs af både farver og størrelser. Fælles for dem alle er den lille, spildfri silikoneforsegling i låget, som gør, at koppen lukker helt tæt, når den ikke er i brug. Derudover kommer de alle med det unikke, patenterede frugtmixerfilter, som gør det muligt at tilføje dit barns vand lækker smag af frisk frugt.

Hos Med24.dk forhandler vi følgende varianter af Twistshake tudkopper i forskellige farver:

  • Twistshake Mini Cup (4+mdr)
  • Twistshake Crawler Cup (8+mdr)
  • Twistshake Kid Cup (12+mdr)

Køb Twistshake hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi mange forskellige produkter fra Twistshake. Køb hurtigt, billigt og nemt!


Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.