Philips Avent

Philips Avent babyprodukter

Philips Avent er en af verdens førende producenter af produkter til dig og dit barn. Philips Avent leverer altid høj-kvalitets babyprodukter og bruger mange ressourcer på udvikling af nye innovative løsninger, som både sikrer babyens velbefindende og giver dig muligheden for at tage dig af en voksende baby. Blandt de mest populære produkter er Philips AVENT Natural og Classic+ sutteflasker, Phillips AVENT niplette og Avent ammeindlæg. Læs kundernes mening om produkterne i bunden af denne side. 

Det mener vores kunder om Philips Avent babyprodukter.

Anmeldelse fra Helle Gaardboe Folden.
Denne brystpumpe er et rigtig godt værktøj når man skal stimulere sin mælkeproduktion. Hvis du fuldammer og føler du at du ikke kan følge med eller mener din baby ikke får nok at spise, så brug pumpen efter baby har ammet og om aftenen når baby sover, så begynder du at producere mere mælk. Jeg lagde min baby til hele tiden, som min sundhedsplejerske rådede mig til, for at producere mere mælk, men det fik ikke min mælkeproduktion op, istedet blev jeg endnu mere stresset fordi jeg følte jeg ammede konstant. Løsningen blev denne pumpe som varmt kan anbefales.

Anmeldelse fra Anna Fredsbo Andersen:
Den manuelle brystpumpe fra Philips Avent er rigtig god til prisen. Den hjælper dig i en snæver vending, når dagens planer ikke lige passer helt med babys spisebehov - så kan man malke ud og give baby brystmælk, selvom man ikke selv er tilstede. Sådan kan man få en almindelig hverdag med aktiviteter uden at skulle gå på kompromis, og give baby modermælkserstatning. Perfekt!

Anmeldelse fra Stephanie C.
Der er ingen tvivl - Philips Avent sutteflasker er bare de bedste på markedet!! Kolikforebyggende og bpa fri.. så bliver det da ikke bedre. Dog en lille ulempe, sutterne er lidt dyre når de skal skiftes ud hver 2 eller 3 måned og hvis låget ikke er skruet ordentligt på så render mælken ved siden af.

Anmeldelse fra Anita Jensen.
Phillips AVENT er de bedste flasker, jeg har prøvet. Har haft dem i gang i snart et år og det er ikke til at se de er brugt. De er nemme at gøre rene og holder godt tæt.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.