Eye Q Chews - 60 kapsler

Eye Q Chews
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eye Q & Eye Q Chews
Varenummer: 1411

Eye Q Chews med jordbærsmag - tygbare fiskeoliekapsler perfekte til børn og voksne

Mange børn og voksne er glade for Eye Q Chews, som netop er en tyggekapsel der er nem at tygge og smager dejligt af jordbær. Så kan du eller dit barn ikke lide at sluge kapsler, finder du her det perfekte valg.

Produkterne i Eye Q-serien er helt generelt fremstillet af sardiner og ansjoser, som er fanget i de sydlige oceaner på bestemte tider af året. Tidspunktet er lige efter de har gydt og hvor de indtager store mængder plankton. Dette medfører at fiskene i den periode indeholder store mængder EPA i forhold til DHA.
Så da sammensætningen af EPA og DHA i Eye Q er anderledes og adskiller sig fra øvrige fiskeolier på markedet, kan man ikke overføre de studier, der er foretaget på Eye Q til andre fiskeolier.

Dosering og anvendelse

Dosering til børn fra 1 år og voksne: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosis: For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger.
Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.
Vi anbefaler, at børn, der ikke tidligere har fået fiskeolie, starter langsomt op, da vores erfaring viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Eye Q Chews er små kapsler, som kan tygges hvis du eller dit barn har vanskeligt ved at sluge en kapsel - men kapslerne må også gerne synkes hele, hvis man vil det.
Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer, så man behøver derfor ikke at spise den. Dette betyder også at kapslerne kan skæres over og indholdet kan blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne.

Opbevaring

Eye Q Chews skal opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.
For netop at undgå øget oxidation (iltning) er det vigtigt altid, at opbevare fiskeolie tørt og køligt. Varme – også varme fra spotlys og direkte sollys skader olien og medvirker til en hurtigere harskning. Luk også altid emballagen helt efter brug for at udgå iltning af olien.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fiskeolie 800 mg -
- Heraf omega-3 294 mg -
EPA 186 mg -
DHA 58 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver

Allergener:

Fiskeolie

Oprindelsesland: EU / England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.