Eye Q Chews - 360 kapsler

Eye Q Chews til børn og voksne 360 kapsler
385,00 -32%
Vejl. pris 569,00
(25) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Eye Q & Eye Q Chews
Varenummer: 5993
Ofte købt sammen
Eye Q Chews - 360 kapsler
Eye Q Chews - 60 kap
Livol Multi Total Børn (Jordbær) - 150 stk
Pris i alt
80,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Eye Q Chews med jordbærsmag - fiskeoliekapsler perfekte til børn og voksne

Eye Q Chews er tyggekapsler, som smager af jordbær og som er helt uden lugt og smag af fisk. Kan du eller dit barn ikke lide at sluge kapsler, så er Eye Q Chews det perfekte valg. Kapslerne er nemme at tygge og med smagen af jordbær undgår du den trælse eftersmag af fisk. Jordbærsmagen stammer fra en naturlig aroma, som fremstilles af røde bær, kirsebær, jordbær og solbær. Aromastoffet er fremstillet syntetisk, men så naturidentisk som muligt.

Eye Q's egenskaber er gennem mange år dokumenteret i flere kliniske studier som er publiceret i anerkendte tidsskrifter. En af fordelene ved forskning er at et produkt som har vist dokumenteret virkning i et videnskabeligt studie kan garantere at det optages i kroppen, virker efter hensigten og er sikkert at indtage.

Fiskesmag og -lugt er fjernet ved en patenteret proces, som samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt.
Fremstilles under farmaceutisk kontrol.

Anvendelse:

Eye Q Chews er små kapsler og kan både tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer og man behøver derfor ikke at spise den. Kapslerne kan skæres over og indholdet blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne.

Mange børn er glade for eye q chews, som tyggekapsel, da den netop kan tygges og smager af jordbær. Vi anbefaler, at mindre børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op. Da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Dosering:

Dosering til børn fra 1 år og voksne: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Startdosis: For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt eller 3 kapsler 2 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. Indeholder sødestof. Vi anbefaler, at børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op. Da vores erfaring viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Bemærk: kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede dosis.


Indeholder: 360 tyggekapsler

Eye Q Chews er små kapsler og kan både tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer og man behøver derfor ikke at spise den. Kapslerne kan skæres over og indholdet blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne.

Mange børn er glade for eye q chews, som tyggekapsel, da den netop kan tygges og smager af jordbær. Vi anbefaler, at mindre børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op. Da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fiskeolie 800 mg -
- Heraf EPA 186 mg -
- Heraf DHA 58 mg -
Heraf omega-3 294 mg -
Omega-6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200 mg -
GLA (gamma linolensyre) 20 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver, Kapselskallen er fremstillet af oksegelatine

Allergener:

Fiskeolie, Soja

Oprindelsesland: EU /England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Friend of the Sea

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Ditte - 06-01-2019
Super produkt som både min mand og jeg har glæde af. Når barnebarnet er på besøg spørger hun altid efter een af de bløde som smager af jordbær. 😁
Af Rachel Wiwe - 20-07-2018
Totalt flop Bløde og seje kapsler med svag smag af jordbær. Svære at tygge og indholdet smager af fisk. Sønnen vil ikke have dem, og det er fuldt forståeligt!
Af Arne Frandsen - 15-07-2018
Super prudukt som familien er glade for.
Af Gisla Faber - 10-08-2016
Meget gode, børnene er rigtig glade for dem. Kan både tygger og sluges
Af Karen Maria Revsgaard - 25-07-2016
Super gode. Mine børn på 5 og 9 år spiser dem med velbehag. De har spist dem i et år nu og vil blive ved at tage dem. De er heller særlig store så passer til børnene... Jeg kan kun anbefale dem!:-)
Af Lars Lyngholm - 11-04-2016
Børnene spiser dem uden problemer :) de bedste vi har prøvet
Af Kristian Primdal - 11-04-2016
Børnene elsker bare dem, og så regner vi med det giver en masse fordele
Af Tina Henriksen - 10-04-2016
Super gode fiskeolie piller 👍🏻 Mine børn tager dem uden nogen problemer. Den mellemste efterspørg dem faktisk selv ☺️
Af Frank - 21-09-2015
Disse gode fiskepiller spiser vores børn med glæde - så gør det ikke noget det er til en god pris også. Tak for det.
Af Shuangyang Chu - 20-09-2015
Varene er god, min son kan meget godt lige det. Den EYE Q CHEWS er bedre for børnene med smager af jordbær, og den er helt uden lugt og smag af fisk.
Af Anne - 20-09-2015
Super produkt som jeg bruger til mine børn. Ingen opstød af fisk og de tygger dem som regel.
Af Sandie - 18-09-2015
Af Henrik - 13-09-2015
Fik anbefalet produktet, var dog lidt skeptisk, men det hjælper både børn og voksne. Virkelig god effekt efter ganske få måneders brug.
Af Maria Nielsen - 08-09-2015
Af Tina Albrektsen - 08-09-2014
Super produkt kan virkelig mærke forskel på min søn ville ikke undvære dem i hverdagen
Af Maria Larsen - 28-07-2014
Fantastisk til børn. Vi ville ikke undvære det!
Af Morten Clausen - 24-06-2014
Vi hørte om fiskeolie at det var godt for kroppen, så det skulle prøves. Vi har nu taget dem i 3 mdr. og vi har ikke fortrudt at vi er begyndt på dem, de er rigtig gode for kroppen og at de så smager og dufter af jordbær gør dem jo bare endnu bedre. Med24.dk er et godt og billigt sted og købe produkter til vores behov.
Af caroline bak jørgensen - 24-06-2014
Vi elsker eye q som vi giver til vores tre for tidligt fødte børn. de spiser dem med glæde og de små tvillinger der lige er blevet 2 år beder selv om at få dem.
Af tina sørensen - 06-01-2014
har haft en fantastik virkning på vores søn.
Af - 02-10-2013
Fantastisk virkning på min søn.
Af Maria Nielsen - 02-07-2013
Kæmpe succes! Derudover er smagen fantastisk til de små, de spiser dem meget gerne. Jeg startede med at bide hul i den ene ende hvorefter min datter sugede olien ud, men nu er hun snart tre og tygger/suger dem tomme selv, hvorefter hun spytter de tomme tyggegummiagtige skaller ud. Eye Q er fantastisk, stopper aldrig med at give dem til min datter!!!
Af Lene Pedersen - 01-08-2012
Olien har en rigtig god virkning på vores drenge, men desværre kan de næsten ikke få dem ned! Smagen er frygtelig og skallerne er sværre at synke for drengene der er 6 og 8 år. Desværre er olien i flydene form alt alt for dyr, ellers havde det være et langt bedre valg i vores familie.
Af susanne kristensen - 04-10-2011
5 stjerner Super god smag, min dreng spørger selv efter hvornår han må få sine piller. Har nu brugt pillerne i 2mdr til min dreng på 4 år.
Af stine laursen - 29-07-2011
Børnene er vilde med den, den glider ned som slik, og samtidig for de den fiskeolie, som jeg så længe har kæmpet for at få i dem. Super produkt, retfærdig pris.
Af Charlotte Rasmussen - 16-06-2010
eye Q, en super olie tilskud. Mine drenge er ikke meget for at tygge og da slet ikke hvis der er en \"grim\" smag. Men eye Q chews er en kanon hitter. Jeg får balade, hvis vi løber tør. De smager meget af sødt. Konsistensen er lidt som tyggegummi.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.