Eye Q Chews - 360 kapsler

Eye Q Chews til børn og voksne 360 kapsler
(28) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eye Q & Eye Q Chews
Varenummer: 5993

Eye Q Chews med jordbærsmag - fiskeoliekapsler perfekte til børn og voksne

Eye Q Chews er tyggekapsler, som smager af jordbær og som er helt uden lugt og smag af fisk. Kan du eller dit barn ikke lide at sluge kapsler, så er Eye Q Chews det perfekte valg. Kapslerne er nemme at tygge, og med smagen af jordbær undgår du den trælse eftersmag af fisk. Jordbærsmagen stammer fra en naturlig aroma, som fremstilles af røde bær, kirsebær, jordbær og solbær. Aromastoffet er fremstillet syntetisk, men så naturidentisk som muligt.

Eye Qs egenskaber er gennem mange år dokumenteret i flere kliniske studier, som er publiceret i anerkendte tidsskrifter. En af fordelene ved forskning er, at et produkt, som har vist dokumenteret virkning i et videnskabeligt studie, kan garantere, at det optages i kroppen, virker efter hensigten og er sikkert at indtage.

Fiskesmag og -lugt er fjernet ved en patenteret proces, som samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt.
Fremstilles under farmaceutisk kontrol. 

Anvendelse:

Eye Q Chews er små kapsler, som både kan tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer og man behøver derfor ikke at spise den. Kapslerne kan skæres over og indholdet blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne.

Mange børn er glade for Eye Q Chews som tyggekapsel, da den netop kan tygges og smager af jordbær. Vi anbefaler, at mindre børn, der ikke tidligere har fået fiskeolie, starter langsomt op, da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Dosering:

Dosering til børn fra 1 år og voksne: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosis: For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt eller 3 kapsler 2 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. Indeholder sødestof. Vi anbefaler, at børn, der ikke tidligere har fået fiskeolie, starter langsomt op, da vores erfaring viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.


Indeholder: 360 tyggekapsler

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fiskeolie 800 mg -
- Heraf EPA 186 mg -
- Heraf DHA 58 mg -
Heraf omega-3 294 mg -
Omega-6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie) 200 mg -
GLA (gamma linolensyre) 20 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver, Kapselskallen er fremstillet af oksegelatine

Allergener:

Fiskeolie, Soja

Oprindelsesland: EU /England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Fiskeolie Gummies
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.