Kundeservice
0 varer
Kurv
Husk Psyllium kapsler - 225 stk.
Husk Psyllium kapsler - 225 stk.

Husk Psyllium kapsler - 225 stk.

124,95 DKK
-31%
179,95 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(9)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Husk kapsler - Naturlægemidlet Husk i kapsel

Psyllium Husk findes både som kapsler og som pulver. I netop dette produkt får du naturlægemidlet i kapselform. Husk Kapslerne indeholder pulveriserede frøskaller fra den indiske plante Plantago Ovata Forsk., også kendt som Ispaghula Husk eller Psyllium frøskaller. Kapslerne er en let måde at tage Husk på. Du kan vælge kun at anvende kapslerne, eller - som mange gør - benytte kapslerne, når du er på farten som et alternativ til Husk pulver.

Husk er godkendt som naturlægemiddel
Husk psyllium frøskaller er godkendt af Sundhedsstyrelsen som naturlægemiddel. Det bebetyder, at virkningen er dokumenteret. Virkningen kommer fra det naturlige indhold af frøskaller fra den indiske plante Plantago ovato Forsk. Husk er et helt naturligt produkt uden nogen form for tilsætningsstoffer.

Hvad virker Husk mod?
Husk virker mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol. Psyllium Husk kan med fordel bruges som et ekstra fibertilskud i dagligdagen, hvis du ikke får tilstrækkeligt med fibre i din daglige kost. Produktet indeholder 85% fibre. Psyllium Husk kan ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Hvor mange Husk Kapsler skal jeg tage?
Den anbefalede daglige dosis af Husk Naturlægemiddel kapsler, er
Voksne og børn over 10 år:  6-10 kapsler, både morgen og aften 
Børn fra 6-10 år:  3-5 kapsler, 1 gang dagligt 

Hvad indeholder Husk kapsler:
En kapsel indeholder
500 mg knuste loppefrøskaller (Ispaghula HUSK/Psyllium HUSK).
Ingredienser
Loppefrøskaller (Ispaghula HUSK/Psyllium HUSK)
Vegetabilsk kapsel (hydroxypropyl, methylcellulose)

Vigtigt
Psyllium Husk skal altid indtages med rigeligt væske. Mindst 2.5 dl. pr. dosis.
Psyllium Husk nedsætter transporttiden i tarmen og kan muligvis påvirke optagelsen af anden medicin. Du skal derfor tage Psyllium Husk 1 time før eller efter, at du tager anden medicin.

Kan Husk anvendes af gravide og børn?
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes til gravide eller børn under 6 år.

Opbevaring
Psyllium Husk bør opbevares tørt ved stuetemperatur. Opbevares utilgængeligt for børn.  

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.


Varenummer: 645

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Stine Præstholm - 10-04-2016 
Disse kapsler har hjulpet super meget med maveproblemer, rumlen, smerter osv. Hvor mange Husk kapsler har jeg taget? Generelle gener er forsvundet ved at tage 3 piller morgen og 3 om aftenen. Kapslerne kan bestemt anbefales
Af Svend - 10-04-2016 
Jeg har problemer med irritabel tyktarm og har fået anbefalet adskillige midler, som jeg har prøvet. Husk kapsler er imidlertid det produkt, der afhjælper symptomerne bedst. Jeg har stemt af med min læge, der kalder Husk et fantastisk middel, som man trygt kan anvende.
Af Hanne Andersen - 07-12-2015 
Rigtig godt alternativ til pulver, især på rejser, hvor det er noget nemmere at håndtere. Synes jeg skal bruge flere tabletter end alm pulver. -
Af Kenn Thomsen - 22-09-2015 
\"Husk\" har virkelig hjulpet på mine maverproblemer Kan varmt anbefales.
Af Anna-Marie Lund - 18-07-2015 
Har virkelig fået styr på min mave. Har lidt meget af hæmorider men efter jeg er begyndt at tage HUSK er det blevet meget bedre.
Af Mie Møller Olesen - 18-04-2012 
Jeg har i hele mit liv haft tilbagevendende forstoppelse og har lidt af hæmorider. efter at jeg er begyndt at soise HUSk hver dag det seneste år er maveproblemerne pist væk.
Af Maria - 07-10-2011 
Har i længere tid haft problemer med hård mave, men dette produkt hjælper mig virkelig meget. Har slet ingen problemer mere, efter jeg prøvede disse kapsler.
Af Marie Hultman - 21-07-2010 
Startede med pulver men synes kapslerne er meget nemmere at have med at gøre. Tager to ved sengetid og næste morgen kommer jeg af med det jeg skal uden problemer og har det fint resten af dagen.
Af Laura Sørensen - 11-10-2009 
Jeg lider meget af diarré og efter lang tids besvær gik jeg til lægen med det. Hun anbefalede mig husk og det har bare hjulpet mig rigtig meget. Specielt efter jeg gik over til kapsler der er lidt nemmere at få ned end skallerne.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832