Husk Psyllium kapsler - 225 stk.

Husk Psyllium kapsler - 225 stk.
139,00 -25%
Vejl. pris 184,95
(12) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra HUSK
Varenummer: 645
Ofte købt sammen
Husk Psyllium kapsler - 225 stk.
UniKalk Forte - 180 stk
Symbioflor+ 180 kap.
Pris i alt
170,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

HUSK er et godkendt naturlægemiddel, som hjælper mod forstoppelse, diarré, let forhøjet kolesteroltal og irritabel tyktarm.

Højt indhold af fibre

HUSK produktet får du i to former, som pulver eller kapsler. Virkningen af Husk skyldes indholdet af Psyllium frøskaller fra den indiske plante plantango ovata forsk. Pulveret har ingen indhold af tilsætningsstoffer, den eneste ingrediens er de meget fiberrige Psyllium frøskaller, som indeholder 85% fibre. 

Hvilken virkning har Psyllium frøskaller

Frøskallen er meget rig på fibre, det betyder at når man indtager kapslerne, så sker der det at tytarmen suger væske til sig og svulmer op. Tyktarmens indehold fylder nu meget mere og vandindholdet gør at afføringen bliver blød.  
Fibrene stimulerer også tyktarmens naturlige bevægelser, da tarmen har noget at arbejde med.  
HUSK kapslerne virker også med til at holde din mave i gang, derfor kan kapslerne virke på forstoppelse, irritabel tyktarm og diarré.  


Lettere forhøjet kolesterol:

Det er dokumenteret at, HUSK pyllium frøskaller har en effekt på at forebygge lettere forhøjet kolesterol.  Fibre i kosten

HUSK kapslerne bør ikke erstatte en sund og varieret kost, men det anbefales at du følger sundhedsstyrelsens vejledning til en sund kost i din hverdag  
Man bør spise flere grøntsager, frugt, grove ting i form af groft brød og pasta og derfor begrænse sit indtag af de lyse varianter.  


Graviditet og HUSK

En del kvinder får problemer med sin fordøjelse når de er gravide, du kan derfor også bruge HUSK kapslerne når du er gravid som hjælper dig på din fordøjelse.  

Indtagelse af HUSK kapsler

Forstoppelse og diarré: Voksne kan indtage 6-10 kapsler morgen og aften, børn over 6 år: 3 kapsler morgen og aften, børn under 6 år: Kun efter aftale med læge.  

Irritabel tyktarm: Voksne kan indtage 6-10 kapsler morgen og aften, børn under 12 år: Kun efter aftale med læge.

Let forhøjet kolesterol: Voksne kan indtage 10 kapsler morgen og aften, børn under 12 år: kun efter aftale med læge.


Hvordan skal jeg tage HUSK kapslerne

Det er rigtig vigtigt at når du indtager kapslerne, at du indtager rigeligt med vand.  

Er du i tvivl om hvordan du skal indtage pillerne, eller tager en bestemt slags medicin og er i tvivl, så er det vigtigt at du læser indlægssedlen eller kontakter din læge.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

1 Kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Plantago ovata, forssk. (syn. P. ispaghula roxb.), seminis tegumenta (loppefrøskaller) 500 mg -
Ingredienser:

Loppefrøskaller (ispaghula HUSK/psyllium HUSK), Vegetabilsk kapsel (hydroxypropyl, methylcellulose)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Heidie Larsen - 29-09-2018
Har haft mave problemer i lang tid med forstoppelse. Tage 6 kapsler morgen og 6 kapsler aften . Efter 3-4 uger på husk fungere maven normalt. De kan helt sikket anbefales 😏
Af Lone Pedersen - 07-03-2018
Jeg er meget glad for HUSK kapsler - de hjælper med at holde min mave igang. Kan anbefales.
Af Lene - 05-11-2017
Et godt produkt, som fungerer fint mod træg mave hos mig. Kan anbefales
Af Stine Præstholm - 10-04-2016
Disse kapsler har hjulpet super meget med maveproblemer, rumlen, smerter osv. Hvor mange Husk kapsler har jeg taget? Generelle gener er forsvundet ved at tage 3 piller morgen og 3 om aftenen. Kapslerne kan bestemt anbefales
Af Svend - 10-04-2016
Jeg har problemer med irritabel tyktarm og har fået anbefalet adskillige midler, som jeg har prøvet. Husk kapsler er imidlertid det produkt, der afhjælper symptomerne bedst. Jeg har stemt af med min læge, der kalder Husk et fantastisk middel, som man trygt kan anvende.
Af Hanne Andersen - 07-12-2015
Rigtig godt alternativ til pulver, især på rejser, hvor det er noget nemmere at håndtere. Synes jeg skal bruge flere tabletter end alm pulver. -
Af Kenn Thomsen - 22-09-2015
\"Husk\" har virkelig hjulpet på mine maverproblemer Kan varmt anbefales.
Af Anna-Marie Lund - 18-07-2015
Har virkelig fået styr på min mave. Har lidt meget af hæmorider men efter jeg er begyndt at tage HUSK er det blevet meget bedre.
Af Mie Møller Olesen - 18-04-2012
Jeg har i hele mit liv haft tilbagevendende forstoppelse og har lidt af hæmorider. efter at jeg er begyndt at soise HUSk hver dag det seneste år er maveproblemerne pist væk.
Af Maria - 07-10-2011
Har i længere tid haft problemer med hård mave, men dette produkt hjælper mig virkelig meget. Har slet ingen problemer mere, efter jeg prøvede disse kapsler.
Af Marie Hultman - 21-07-2010
Startede med pulver men synes kapslerne er meget nemmere at have med at gøre. Tager to ved sengetid og næste morgen kommer jeg af med det jeg skal uden problemer og har det fint resten af dagen.
Af Laura Sørensen - 11-10-2009
Jeg lider meget af diarré og efter lang tids besvær gik jeg til lægen med det. Hun anbefalede mig husk og det har bare hjulpet mig rigtig meget. Specielt efter jeg gik over til kapsler der er lidt nemmere at få ned end skallerne.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.