Dagcreme Natcreme Øjenpleje Rens & Toner Masker & Peeling Serum & Behandlinger Kropspleje & Hygiejne Hånd- & Fodpleje Læbepleje Solpleje

Koreansk Hudpleje

Koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje også kaldet K-Beauty har taget Skandinavien med storm med deres revolutionerende hudpleje og 10-trins hudplejerutine. Læs mere om Koreansk hudpleje her

362 Produkt(er)

K-Beauty - forkæl dig selv med revolutionerende koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje, også kendt under navnet K-Beauty, har de seneste år fået massiv opmærksomhed verden over, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Fra de unikke ingredienser til de grundige rutiner går koreansk hudpleje skridtet videre for at opnå den smukke og fejlfrie hud, som de fleste ønsker. Koreansk hudpleje indebærer aktive produkter, som målrettet går ind, og støtter huden i dens behov. Men det indebærer også en god hudpleje rutine, hvor du tager dig godt af din hud. 

I Korea er skønhed og velvære ikke noget, der skal opnås i en hurtig, overfladisk proces. Det er en del af en dybere kultur, der betragter hudpleje som en investering i sig selv. Ideen er at forebygge frem for at helbrede, hvilket resulterer i en langt mere omfattende daglig rutine, end mange er vant til i vesten. I koreansk hudpleje er der en traditionel 10 trins hudpleje rutine, som gør, at du tager dig bedst muligt af din hud. 


Rundt billede - pige renser sit ansigt med en renseskum

Koreansk hudpleje - opnå den perfekte hud

K-beauty adskiller sig markant fra den vestlige hudplejerutine. I Vesten benytter vi normalt kun op til 3-5 forskellige hudplejeprodukter i vores daglige rutine. I kontrast til dette indebærer koreansk hudpleje en mere omfattende 10-trins proces for at opnå den perfekte hud. Når du først har dedikeret dig til K-beauty, vender du aldrig tilbage. 

De 10 trin for den perfekte hud

En traditionel koreansk hudplejerutine inkluderer 10 trin for at opnå den perfekt hud, som er det mål koreansk hudpleje gerne vil opnå. Alles hud er dog forskellig, og det er derfor ikke sikkert, at du føler et behov for alle 10 trin. Så derfor kan du tilpasse den koreanske hudpleje efter dine behov. Vil du dog gøre det allerbedste for din hud, finder du her alt, hvad du skal bruge af koreansk hudpleje.  

Her er en oversigt over de forskellige trin indenfor K-Beauty: 

 1. Oliebaseret rens: Det første trin i koreansk hudpleje er, at du laver en overfladisk rensning af din hud med et oliebaseret renseprodukt. På den måde får du løsnet makeup og andre oliebaseret urenheder.
 2. Vandbaseret rens: Her fjerner du det resterende skidt og snavs som ikke kom af ved den overfladiske rens. Denne rens går mere i dybden, så du kan forebygge eventuelle urenheder.
 3. Eksfoliering: Ved eksfoliering fjerner du døde hudceller, som kan ophobe sig på huden. Når du eksfolierer din hud, sætter du også gang i blodcirkulationen.
 4. Toner: En toner hjælper til at balancerer hudens pH-værdi, tilføre fugt og klargøre huden så du får det optimale ud af de efterfølgende produkter.
 5. Essence: En essence er et af de hudplejeprodukter, som endnu ikke er så kendt i det skandinaviske. Det er step 0 når du har renset din hud, og trænger dybt ned i huden, hvor den som regel tilfører en masse fugt, og hjælper til cellefornyelsen.
 6. Serum: Et serum indeholder højt aktive ingredienser, som giver en målrettet behandling for specifikke behov.
 7. Sheetmaske: En sheetmaske kender du sikkert, hvis du har kendskab til koreansk hudpleje. Det er en maske i et tyndt materiale, som er vædet i aktive ingredienser, som booster huden. Der findes mange forskellige slags alt efter, hvilket behov du har.
 8. Øjencreme: Øjenområdet har brug for særlig pleje da huden her er mere sensitiv og tynd end i resten af ansigtet.
 9. Ansigtscreme: Nu er du ved et af de afsluttende steps i din hudplejerutine. Alt efter om det er om morgenen eller aftenen, påfører du nu din dag- eller natcreme. Mange har en mere fed natcreme, for at tilfører mere fugt til om natten, da vi taber mere fugt imens vi sover. Nogle fortrækker en mere let creme om dagen, så man ikke kommer til at skinne for meget. En dag- og natcreme arbejder på overfladen, og der findes mange typer, som går ind på forskellige hudproblemer alt efter, hvad du har brug for. En god ansigtscreme hjælper også til at indkapsle fugten i huden.
 10. Solbeskyttelse: Om dagen er dette det sidste trin, da du ikke skal benytte solbeskyttelse om natten. Det er vigtigt at beskytte din hud mod UVA og UVB stråler for at undgå faktorer som f.eks.: solskoldning, for tidlig aldring og pigmentforandringer.

Rundt billede - Pige smører ansigtscreme på sin kind

K-Beauty: Kendt for de unikke ingredienser

Koreansk hudpleje er også kendt for sin brug af unikke, naturlige ingredienser, der ofte er ukendte i vestlig hudpleje så som f.eks. snegleslim. Derudover bliver der også meget brugt ingredienser såsom c-vitamin, hyaluronsyre, retinol og salicylsyre for deres berigende egenskaber. 

Fordelene ved koreansk hudpleje: 

 • Med så mange trin og produkter kan du tilpasse din rutine til netop dine behov.
 • Filosofien bag at forebygge fremfor at helbrede betyder, at huden forbliver sund i længere tid.
 • Koreansk hudpleje er altid på forkant med de seneste teknologiske fremskridt inden for hudpleje.
 • Der lægges en høj vægt på at benytte naturlige og ofte økologiske ingredienser.

Koreansk hudpleje tilbyder en omfattende, men resultatgivende tilgang til skønhed. Med dens fokus på både forebyggelse og behandling, samt et utal af specialiserede produkter, er der noget for enhver hudtype og ethvert hudproblem. Det er ikke blot en rutine; det er en livsstil. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.