Nivea Solcreme

Med Nivea får du solcreme til hele familien, så I er godt beskyttet mod solens stråler. Nivea solcreme giver bredspektret beskyttelse, så du er beskyttet både mod UVA- og UVB-stråler.

Solcreme til ansigtet | Solcreme til kroppen | Solcreme til børn

27 Produkt(er)

Nivea solcreme – solcreme til alle hudtyper

Nivea har udviklet en hel serie af forskellige solprodukter, som består af både Nivea solcreme spray og Nivea solcreme på cremeform. Tilbage i tiden var det mest in at være bleg og lys i huden, da det indikerede, at man ikke havde et udendørs og fysisk hårdt arbejde. Det betød også, at folk automatisk holdt sig væk fra solen. Det ændrede sig med tiden, og særligt i 1960’erne begyndte flere at holde ferie ved havet, og strandkulturen havde stor fremgang. Det var også i 60’erne, man første gang kunne se en sammenhæng mellem soldyrkning og solskader på huden. Derfor ønskede Nivea at finde et hudplejeprodukt, som kunne hjælpe mod netop solen. Nivea har siden da ønsket at hjælpe mennesker med at nyde solen uden at bekymre sig om at få solskader på huden.

Det er vigtigt at beskytte sin hud, hver gang du går udenfor. Huden udsættes for solens UVA- og UVB-stråler, som kan skade huden, hvis du ikke beskytter den med en passende solcreme. De kortbølget UVB-stråler giver solskoldning og øger dermed risikoen for hudkræft, mens de langbølget UVA-stråler trænger dybere ned i huden og medvirker til at give rynker. Nivea solcreme beskytter mod både UVA- og UVB-stråler, så du er sikkert beskyttet mod solskoldning og for tidlig ældning.

Mange Nivea solcremer er vandfaste. Alle deres solbeskyttelsesprodukter med vandfaste egenskaber er testet i henhold til den europæiske standard. I testen bades der i 2 x 20 minutter (vandfast) eller i 4 x 20 minutter (ekstra vandfast) efter solcremen er påført. Efter badningen skal den tilbageværende solbeskyttelse være på mere end 50% af den oprindelige værdi inden badning, før man kan kalde solcremen vandfast.

Nivea solcreme ansigt

Det er særlig vigtigt at beskytte ansigtet, da huden i ansigtet er tyndere og mere følsomt end andre steder på kroppen. Ansigtet er ofte også mere eksponeret for solens stråler. Nivea ansigts solcreme absorberes hurtigt, fedter ikke på huden og efterlader huden blød og smidig. Når du skal vælge en Nivea solcreme til ansigtet, bør du kigge på, hvilken hudtype du har. Har du sensitiv hud kan du med fordel prøve Nivea Sun Sensitive Face Cream SPF 50, som er uden tilsat parfume. Døjer du med en mere fedtet hud vil du bedre kunne lide deres Nivea Sun Shine Control. Derudover har de også udviklet en Nivea Sun Q10, som hjælper mod forekomsten af fine linjer, rynker og pigmentpletter.

Nivea Sun til kroppen

Nivea Sun består af en lang række solcremer til kroppen. Nivea har bl.a. udviklet den meget populære Nivea Sun spray, som kommer i flere varianter; Nivea solcreme spray 30 og Nivea solcreme spray 50. Deres Nivea spray solcreme er ekstra nem at påføre med sin praktiske sprayflaske. Nivea solcreme kommer også i en klassisk cremevariant med forskellige solfaktorer. Nivea solcreme faktor 50 giver en ekstra høj solbeskyttelse til huden og kan bruges af alle hudtyper. Nivea har også udviklet den smarte Nivea Sun Protect & Dry Touch Sun Mist SPF30, der kommer i en spray, som er nem at påføre på hele kroppen. Den er også svedafvisende, så du kan bruge den under sport.

Når huden eksponeres for solens stråler, stimuleres hudens egne pigmenter og afhængig af hudtypen, bliver huden brun i forskellige nuancer. Nivea solcreme bronze er formuleret med pro- melaninekstrakt, som stimulerer hudens egen melaninproduktion, hvilket hjælper til en holdbar og solbrun farve. Nivea sololie indeholder både solbeskyttelse, samtidig med den fremmer en naturlig solbrun farve.

Efter ophold i solen er det også vigtigt med en god efterpleje. Nivea After Sun kommer i tre varianter, som alle tilfører intensiv fugt til huden og virker beroligende. Ved at holde huden fugtet, forhindrer du også farvetab.

Nivea solcreme børn

Børn har særligt behov for solbeskyttelse, da deres hud er ekstra sart. I de første leveår har børns hud ikke færdigudviklet sin beskyttelse mod UV-stråling. Den bedste solbeskyttelse for både børn og voksne er at opholde sig i skyggen. Det anbefales dog særligt at babyer og småbørn op til tre år undgår direkte sollys i længere tid ad gangen. Det er ikke altid muligt at undgå solen helt. Den næstbedste løsning er at beskytte børnenes hud med tøj og solcreme med en høj solfaktor. Børn skal helst smøres med minimum SPF 30, eller endnu bedre, en solcreme med solfaktor 50+. Til det kan du benytte Nivea Kids Sun Cream Trigger Spray SPF50, der er ekstra vandfast og god at bruge ved poolen eller på stranden.


Se det store udvalg af Nivea solcreme hos Med24.dk - Nivea Sun består af solcreme til både krop og ansigt samt børn og voksne. Køb med det samme hos Med24.dk!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.