Planet Organic

Økologi og bæredygtighed er i fokus hos Planet Organic, men der er på ingen måde gået på kompromis med smagen. De lækre økologiske varer fra Planet Organic omfatter blandt andet nøddesmør og forskellige plantebaserede drikke, og du kan læse mere om Planet Organic her!

Ny retning for fødevareindustrien

Planet Organic kæmper for at vende den stigende grad af forarbejdethed og industrialisering i fødevareindustrien, og derimod lægger de vægt på gennemskuelighed, autensitet og naturlige produkter. Ved at tilbyde minimalt forarbejdede produkter, der alle er økologiske, har de givet deres kunder muligheden for at tilvælge sunde varer til brug i hverdagen, hvor der samtidig er taget hensyn til klimaet under fremstillingen.  

En kvinde med en mission

Hjernen bag Planet Organic, Renée Elliott, drømte om at kunne tilbyde sine kunder en bred vifte af økologiske varer, og denne drøm er siden hen udvidet til også at omfatte mange glutenfrie, veganske og laktosefrie produkter. Som et stadigt voksende firma har Planet Organic sat et stort fokus på at drive forretning på en ordentlig måde. De stræber efter at være fair, ærlige og ansvarlige, og efter at bevare og udvise respekt for både kunder og medarbejdere.  

Mål om total gennemsigtighed for kunden

Et af de vigtigste mål hos Planet Organic er, at kunden altid kan være sikker på, at produkterne er økologiske, naturlige og friske. De tror på, at vi som forbrugere er i stand til at træffe ansvarlige valg, og de har derfor gjort det nemt at støtte etisk og bæredygtigt landbrug. De er stærke fortalere for, at kemikalier bestemt ikke hører hjemme i mad, men at maden derimod skal være økologisk og naturligt fremstillet, og derfor kan man heller ikke finde GMO på nogen ingrediensliste.  

Økologisk, naturligt og bæredygtigt

Hos Planet Organic forsøger de altid at øge mængden af økologiske varer i deres sortiment, og alle de produkter fra Planet Organic, der forhandles her hos Med24.dk er økologiske. Planet Organics produkter er særdeles velegnede til at bruge som en del af madlavningen, og de velsmagende og økologiske varer er af højeste kvalitet. Tre nøgleord for Planet Organic er: økologisk, naturligt og bæredygtigt, da de tror på, at dette er den bedste måde at drive landbrug på, både for jordens miljø og for forbrugernes sundhed. 

Find lækre produkter fra Planet Organic hos Med24.dk

Her hos Med24.dk er vi forhandlere af forskellige lækre typer af nøddesmør fra Planet Organic. Find fx den populære Peanutbutter, der både findes i forskellige størrelser og som smooth og crunchy. Du kan også finde Planet Organics mandelsmør i smooth og crunchy, der består af 100% ristede mandler. Alle produkterne er økologiske, og de kan altid findes til skarpe priser her hos Med24.dk. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?