Cosborg EyeCircle - 25ml

Cosborg EyeCircle - 25ml
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 1894

Cosborg EyeCircle er en ny kosmetisk creme, der videnskabeligt har bevist, at den kan reducere mørke rande og misfarvninger under øjnene.

Reduktion af mørke rande under øjnene
Ønsket om at se godt ud og føle sig veltilpas kender vi alle. Men med mørke rande og misfarvninger under øjnene får man hurtigt et træt og stresset udseende, som udsender dårlige signaler til omgivelserne.

Et af de mest sårbare hudområder
Mørke rande er en af de mest afslørende aldersfaktorer i ansigtet, som andre mennesker umiddelbart lægger mærke til, fordi vi altid som det første ser hinanden i øjnene. Men randene skyldes hverken søvnmangel eller stress, som mange ellers tror. Forklaringen er, at huden omkring øjnene er et af de tyndeste og mest sårbare områder på kroppen. Og da den tynde øjenhud er ret skrøbelig, kan det naturlige farvestof hæmoglobin fra de røde blodlegemer hobe sig op og fremkalde det mørk-violette skær, som kendetegner de mørke rande.

Cosborg EyeCircle indeholder bl.a. naturlige enzymer, som nedbryder de farvestoffer, som har ophobet sig i den fine hud under øjnene. Samtidig øges hudens fasthed og elasticitet. Desuden indeholder cremen fugtbevarende og blødgørende stoffer. 

Afprøvning viser
<72% af deltagerne i undersøgelsen fik et klart fald i den rødlige farve i huden og 63% oplevede et klart fald i hudens blålige farve. Et fald i de rødlige og blålige farver er tegn på, at huden bliver mindre misfarvet, altså man får færre og mindre udtalte mørke ringe under øjnene. Undersøgelsen omfattede 22 personer, der anvendte de aktive stoffer i Cosborg EyeCircle to gange om dagen i to måneder. Der blev anvendt et avanceret apparat til farveanalyse omkring måling af øjenhudens farveintensiteter.

Cosborg EyeBags indeholder 25 ml.

Rækker til ca. 2 måneders brug. Uden parfume og farvestoffer.

Ingredienser:

Vand, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerylstearat, Potassium Cetyl Phosphate, Oenothera Biennis Oil, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Caprylyl Glycol, Carrageenan, ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Chrysin, Ethylhexylglycerin, Glukose, Glycerin, Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Steareth-20, Tocopherol, Xanthan gummi, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Propylparaben

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Øjencreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.