Kundeservice
0 varer
Kurv
Cosborg EyeCircle - 25ml
Cosborg EyeCircle - 25ml

Cosborg EyeCircle - 25ml

199,95 DKK
-13%
229,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Cosborg EyeCircle er en ny kosmetisk creme, der videnskabeligt har bevist, at den kan reducere mørke rande og misfarvninger under øjnene.

Reduktion af mørke rande under øjnene
Ønsket om at se godt ud og føle sig veltilpas kender vi alle. Men med mørke rande og misfarvninger under øjnene får man hurtigt et træt og stresset udseende, som udsender dårlige signaler til omgivelserne.

Et af de mest sårbare hudområder
Mørke rande er en af de mest afslørende aldersfaktorer i ansigtet, som andre mennesker umiddelbart lægger mærke til, fordi vi altid som det første ser hinanden i øjnene. Men randene skyldes hverken søvnmangel eller stress, som mange ellers tror. Forklaringen er, at huden omkring øjnene er et af de tyndeste og mest sårbare områder på kroppen. Og da den tynde øjenhud er ret skrøbelig, kan det naturlige farvestof hæmoglobin fra de røde blodlegemer hobe sig op og fremkalde det mørk-violette skær, som kendetegner de mørke rande.

Cosborg EyeCircle indeholder bl.a. naturlige enzymer, som nedbryder de farvestoffer, som har ophobet sig i den fine hud under øjnene. Samtidig øges hudens fasthed og elasticitet. Desuden indeholder cremen fugtbevarende og blødgørende stoffer. 

Afprøvning viser
<72% af deltagerne i undersøgelsen fik et klart fald i den rødlige farve i huden og 63% oplevede et klart fald i hudens blålige farve. Et fald i de rødlige og blålige farver er tegn på, at huden bliver mindre misfarvet, altså man får færre og mindre udtalte mørke ringe under øjnene. Undersøgelsen omfattede 22 personer, der anvendte de aktive stoffer i Cosborg EyeCircle to gange om dagen i to måneder. Der blev anvendt et avanceret apparat til farveanalyse omkring måling af øjenhudens farveintensiteter.

Cosborg EyeBags indeholder 25 ml.

Rækker til ca. 2 måneders brug. Uden parfume og farvestoffer.


Varenummer: 1894

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af E.S. - 29-10-2009 
Efter at jeg var begyndt at arbejde meget, fik jeg irriterende mørke render under øjenene, og prøvede derfor dette produkt. Cremen har en god konsistens, det fedter ikke, absoberes hurtigt, er uden duft og huden synes lysere efter påførelsen. Dog bliver man ikke fuldstændigt fri for de mørke render under øjnene - det bliver kun en anelse lysere - og mest når man lige har smurt det på.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832