Astion Pharma Eye Care Serum - 15 ml.

Astion Pharma Eye Care Serum - 15 ml.
Se alle produkter fra Astion Pharma
Varenummer: 40514

Eye Care Serum: Øjenserum, der lindrer kløe, rødme og irritation

Har du problemer med tørre øjne, kløe, rødme, eksem eller irritation omkring dine øjne? Så er det vigtigt, du vælger et produkt, der ikke irriterer yderligere. Med Eye Care Serum fra Astion Pharma får du netop en effektiv øjengel, der forebygger og lindrer irritation, rødme og kløe omkring dine øjne.

Serummet plejer, blødgør og fugter - og så kan den bruges af dig, der har eksem eller sensitiv hud. Den er nemlig sammensat af nøje udvalgte ingredienser, tilpasset øjneområdet.

Produktet er specielt udviklet samt super velegnet til dig der lider af: Kløe, Rødme, Irritation og Eksem

Den fugtgivende serums virkning

Øjenserummet plejer og lindrer takket være sit indhold af stoffet Dermadexin®, der lægger sig som et tyndt, beskyttende lag over din irriterede hud. På den måde er din sarte hud omkring øjnene beskyttet mod udefrakommende påvirkninger. Derudover indeholder gelen også nærende ingredienser, der holder på hudens fugt, så den holdes optimalt sund.

Gelen kan bruges af alle - også dig, der lider af atopisk eksem eller ødelagt hud.

Fordele

  • Beroliger, plejer og bekæmper irritation, rødme og eksem omkring øjnene
  • Beskyttende hinde skærmer huden fra udefrakommende påvirkninger
  • Formuleret uden parfume, så du kan også bruge den, hvis du har meget sart hud

Sådan bruger du øjenserum fra Astion Pharma

Serummet skal bruges på renset og tør hud, og du kan bruge gelen både morgen og aften. En lille smule rækker langt, så start med at tage en smule af produktet på din ringefinger, hvorefter du dupper det forsigtigt på området omkring dine øjne - men vær forsigtig, huden omkring vores øjne er nemlig tynd og letpåvirkelig.

Serummet til øjnene kan med sin milde formular bruges af både børn og voksne. Vi anbefaler desuden, at du altid laver en lille test af produktet på din hud, før du tager det i brug i det sarte øjenområde.

Køb også en Eye Serum indeholdende 30 ml lige her. Du kan med fordel anvende Eye Serum sammen med Astion Pharmas andre hudplejeprodukter, som kan købes her hos Med24.

Indhold: 15 ml

Ingredienser:

Aqua (Water), Propanediol, Methyl Gluceth-20, niacinamide (B3 vitamin), Ectoin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Caproyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Potassium sorbate, Xanthan gummi, Methylchloroisothiazolinone

Indgår i kategorierne
Sensibel/sart hud Øjencreme
Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.