New Nordic

New Nordic Kosttilskud – Vi viser dig vejen

New Nordic blev grundlagt i London tilbage i 1990, og har sidenhen været en innovativ og dynamisk virksomhed, der udvikler urteprodukter, som har fokus på at øge menneskers vitalitet og styrke verden over i håbet om at fremme glæde og velvære.

New Nordic anser naturen som en kæmpe inspirationskilde og et vidunder, der kan tilbyde en bred vifte af muligheder, hvad angår hjælp og vedligeholdelse af styrke samt vitalitet gennem hele livet. Deres viden indenfor og tilgang til urter, planter samt brugen af plantemolekyler til aktivering af kroppens mekanismer, er derfor banebrydende og helt unik.

Kosttilskud baseret på moderne viden og kvalitetsråvarer

New Nordic indsamler råvarer i hele verden. Urterne bliver udvalgt ud fra de verdensdele, hvor de har de bedste vækstbetingelser. De friske urter bliver således nøje udvalgt, hvorefter de tørres og ekstraheres for at bevare de gavnlige plantestoffer, der bidrager til din sundhed, og det du behøver. 

Processen gør at brandet kan garantere dig en høj standardiseret kvalitet. Under fremstillingen og pakningen er alle tabletter desuden under farmaceutisk kontrol på moderne fabrikker i både Sverige og Danmark. Tabletterne sendes først gennem grundige tests og analyser, der lever op til nutidens krav og videnskab, før de gøres klar til forsendelse hele verden over.

Fokus på vitalitet og forskning

”Nonstop forskning” er New Nordics vigtigste princip i arbejdet på at kunne tilbyde nye og innovative løsninger indenfor kosttilskud, således dit velvære altid kan være i topform. Forskningen er mest af alt baseret på, hvorledes vi ved hjælp af naturens plantemolekyler kan øge funktionaliteten af vores kropsceller, således vi kan holde os unge, sunde og raske. 

Hemmeligheden i alle deres kosttilskud er tilførslen af særlige næringsstoffer til kroppen, der kan bidrage til at aktivere specielle celler i kroppen, såsom øjne- eller hjerneceller, til at være mere aktive. Her fås bl.a. den originale øjentablet Blue Berry Øjenvitamin, som tilfører næringsstoffer til øjet som er blevet et dagligt kosttilskud til mange mennesker i alle aldre. Det samme gælder deres ikoniske produkter Hair Volume og Active Liver.

Produkter i alle former og farver

New Nordic har et kæmpe sortiment af kosttilskud pakket i emballager i alle former og farver.
Der findes alt fra tilskudsprodukter, der bidrager til skønhed, slank (diet) til anden velvære. Ens for produkterne er, at de alle er til for at hjælpe dig med det, du har behov for eller mangler.

Ønsker du at opretholde hudens unge friske udseende kan du bl.a. springe ud i Skin Care Collagen Filler tabletter, der sammen med maritim kollagen og vitamin C bidrager til at give fugt, beskyttelse af cellerne og modvirke rynker.

Er du derimod frisk på at smide et par kilo, så støtter New Nordic Fat Burner vægttab i kombinationen af sunde kostvaner. Tabletterne indeholder urter og andre næringsstoffer som støtter effektiv fedtforbrænding. Disse er desuden veganer-venlige ligesom mange andre af New Nordics kosttilskud!

New Nordic forhandles her hos Med24.dk til gode priser samt tilbud, og findes i varianter til enhver smag. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et kvalitetsbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig kosttilskud med fokus på bedre sundhed og vitalitet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.