New Nordic Udrensning

Rens kroppen med New Nordic udrensning

New Nordic kosttilskud findes i alle former og farver og med mange forskellige formål.  Kosttilskud, der bidrager til udrensning af kroppen eller den såkaldte detox er i de seneste år blevet yderst populært bl.a. blandt de kendte, og tilbydes derfor også af dette naturlige og kvalitetsbevidste brand. 

Hvad er detox? Og hvad går udrensningskur ud på?

Detox stammer fra et ord, der betyder afgiftning. Detox eller udrensningskur går således også ud på at fjerne affalds- samt giftstoffer fra kroppen, og kuren bidrager ydermere til sunde vaner, masser af energi, smuk hud og forebyggelse af gener som hovedpine, oppustethed samt allergi.

Generelt handler det altså om udrensning og “optimering” af kroppen. New Nordic har hertil ønsket at udvikle en udrensningskur der virker i form af forskellige kosttilskud. Du kan nu finde den der passer til dig og dine ønsker. 

New Nordic Active Liver

Active Liver kosttilskuddet er bestående af; marietidsel, artiskok, gurkemeje samt vitaminet cholin. Tabletten bidrager til at opretholde en normal leverfunktion samt fedtstofskifte, hvor globe artiskok skal understøtte den daglige lever-galde-funktion, mens indholdet af cholin bidrager til at opretholde en normal leverfunktion samt fedtmetabolisme.

New Nordic BioDrain

Biodrain kosttilskuddet er også kendt som den komplette udrensningskur. Dette er bestående af en urtetablet, der tilfører din krop næringsstoffer samt ekstrakt af traditionelle planter. Biodrain bidrager til lever, kroppens stofskifte, fordøjelsen og den indre energi.

Mens indholdet af cholin, marietidsel og løvetand er til for at understøtte en normal leverfunktion, bidrager artiskok, cikorie og loppefrøskaller til bevarelsen af en god fordøjelse. Indholdet af magnesium bidrager desuden til stofskiftet, energiproduktionen og dermed reduktion af træthed.

BioDrain Daily Detox

Dette New Nordic tilskud er en daglig udrensning og nedbrydelse af fedt. Brandet anbefaler denne detox til individer, der ønsker at bevare en sund fordøjelse og normal udskillelse af affaldsstoffer. Dette gør tabletten bl.a. ved at bidrage til at støtte lever-galde-funktionen samt urinproduktionen. Galde er med til at nedbryde kostens fedt.

Du finder New Nordics udrensnings kosttilskud hos Med24.dk. Husk at disse både er veganske, laktosefri samt glutenfri! Du får dem til gode priser og tilbud og har muligheden for at få dit produkt allerede i morgen med vores dag til dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.