New Nordic Multivitaminer

New Nordic er et innovativt mærke, der producerer kosttilskud med stor inspiration fra naturen. Multivitaminerne fra New Nordic er en række af spændende produkter, der bl.a. er målrettet huden og fyldt med unikke sammensætninger mineraler, urter, vitaminer og bær. Bliv klogere på New Nordic Multivitamin her!

Hvad er New Nordic? | Vælg det rette tilskud af multivitaminer

Hvad er New Nordic?

New Nordic er en britisk grundlagt virksomhed, der på dynamisk og innovativt vis har udviklet et væld af urteprodukter. Det unikke brand har skabt en lang række kosttilskud baseret på moderne videnskab og kvalitetsråvarer. Urterne i New Nordics kosttilskud bliver f.eks. udvalgt fra de verdensdele, hvor planterne har de bedste vækstbetingelser. 

Udover New Nordic Multivitaminer står mærket også bag de populære Hair Volume og Active Volume-kosttilskud. Disse ikoniske produkter tilfører kroppen særlige næringsstoffer, som kan bidrage til at aktivere specielle celler til at være mere aktive. 


Hvilken New Nordic Multivitamin skal jeg vælge?

Bliv klogere på nogle af de spændende New Nordic Multivitaminer her!

New Nordic Folkepillen

New Nordics Folkepille er til alle, der trænger til et tilskud af vitaminer, mineraler, urter og bær. I multivitaminet finder ud et stort udvalg af de mest almindelige vitaminer i kosttilskud, bl.a. Vitamin A, B-vitaminkompleks, Folsyre, Magnesium, Vitamin D og meget mere. Med andre ord er dette kosttilskud velegnet som det anbefalede tilskud af D-vitamin fra oktober eller april - bare med ekstra næringsstoffer.

New Nordic Skin Care Cellufit Action

Dette spændende kosttilskud kombinerer sort peber ekstrakt, cholin, vitamin B6 & B12 samt Vitamin C i et produkt rettet mod huden. Multivitaminet er et perfekt supplement til din daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når ned i hudens dybe lag. Hver eneste ingrediens er nøje udvalgt med særlige funktioner for øje, så alle næringsstoffer i New Nordic Skin Care Cellufit Action kan bidrage til din hud. 

Nordic Multivitamin

I den klassiske multivitamin fra New Nordic finder du en unik sammensætning af 36 vitaminer, mineraler, urter og bær. Det daglige tilskud indeholder bl.a. vitamin A, zink, magnesium, B-vitamin og thiamin, der alle bidrager til forskellige, normale funktioner i kroppen. Du kan læse meget mere om de forskellige vitaminers funktioner inde på produktet.pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.