New Nordic Overgangsalder

New Nordic tilskud til overgangsalderen

Nu bevæger vi os for alvor ind på et emne, hvor det gør ondt på mange. For mange er overgangsalderen nemlig et tys-tys emne, og vi glemmer ofte, at det er en helt naturlig proces, som alle kvinder i mange forskellige aldre går igennem.

 New Nordic har sørget for at tage hånd om dig med deres kosttilskud Meno Joy, der er beregnet til kvinder i overgangsalderen, således at du til trods for periodens medfølgende gener har muligheden for at bidrage til at få større glæde af overgangsalderen.

Sådan bidrager New Nordic Meno Joy til en nem og naturlig overgangsalder

Meno Joy har et indhold af ernæringsmæssig støtte til en periode, hvor den kvindelige krop er under stor forandring. Kosttilskuddet fra New Nordic er hertil udelukkende baseret på sikre ingredienser, høj kvalitet og er skabt i ønsket om at booste dit velvære!

Tilskuddet indeholder bl.a. en kombination af humle og rødkløver, som indeholder naturlige isoflavoner (minder om det kvindelige hormon østrogen). Rødkløver virker bl.a. regulerende på hormonsystemet.

Kosttilskuddet består ydermere af damiana ekstrakt, magnesium samt B-vitamin, der bidrager til knoglerne, normal funktion af nervesystemet, regulering af hormonel aktivitet og reduktion af træthed eller udmattelse. 

Kosttilskuddet er såfremt til for dig, der ønsker at bidrage til at have kontrol over kroppens naturlige hormonelle aktivitet, således du undgår at blive generet af alt fra hedetur og svedeture til rastløshed og store humørsvingninger. 

Køb New Nordic kosttilskud hos Med24.dk

Meno Joy kan købes trygt og leveres hurtigt med dag til dag levering hos Med24.dk. Tilskuddet fås altid til en god pris eller til et fantastisk tilbud samt med muligheden for at opnå fri fragt. Så er overgangsalderen et problem for dig, og er medvirkende til en træls hverdag? Så tag endelig et kig på New Nordics kosttilskud til overgangsalderen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.