New Nordic Tranebær

New Nordic kosttilskud med tranebær

Der findes utallige planter, urter og bær med fantastiske egenskaber, som vi i dag gør nyttigt brug af – blandt andet i kosttilskud. New Nordic er et brand, der netop har valgt at hive fat i de naturlige råvarer, der kan være med til at styrke vores sundhed og give os optimal velvære. Tranebærret er da ingen undtagelse.

New Nordic tranebærpillen og Cran Berry

Mange har benyttet sig af det anerkendte brand i form af deres kosttilskud Tranebærpillen, der indeholder netop de ønskværdige plantestoffer, man forbinder med tranebærret - dem som bidrager til vores krop og sundhed.

Grundet udvikling og forskning indenfor området har New Nordic også valgt at inkludere en nyere version af tranebær tilskud kaldet Cran Berry. Vi tilbyder begge varianter, og deres ligheder samt forskelle får du oplyst nedenfor.

Men hvad bidrager tranebærret så egentlig til?

  • Normal blære og sunde tarme samt urinveje.
  • Forebyggelse af mavesår, tandkødssygdomme og kroniske sygdomme.
  • Beskytter mod frie radikaler (Tranebærret er nemlig en af de mest antioxidante frugter).
  • At afvise bakterier.
  • Et optimalt immunforsvar.

Tranebærpillen

Tranebærpillen er et kosttilskud bestående at tabletter, der er nemme at sluge og optages hurtigt. Disse er udvundet af tranebærret, hvor frugten er mest frisk og fuld af gode vitaminer, mineraler m.m. Den uvirksomme cellulose udvaskes fra tranebærret, mens alle de gavnlige bestanddele koncentreres og de vigtige plantestoffer bevares i tabletten – dem som bidrager til ovenstående. C-vitamin er efterfølgende tilføjet for at bidrage ekstra godt til et normalt immunforsvar.

Cran Berry

Dette kosttilskud indeholder både tranebær, tyttebær, C-vitamin, B6, Niacin samt et højt indhold af antioxidanter. Tabletten er ligesom tranebærpillen nem at sluge og hurtigt optaget i kroppen. De flere stoffer, der findes i Cran Berry bidrager til yderligere og forstærkede fordele. Bl.a. bidrager både Vitamin C og B6 nu til immunforsvaret og Niacin gør at denne tablet også bidrager til opretholdelsen af normale slimhinder.

New Nordic har udviklet tranebærkosttilskud til dig, der har et lavt immunforsvar og desuden dig, der ønsker at beholde en sund mund, tandkød, mave, urinveje, tarme og meget mere!

Husk at New Nordic tranebær er:

  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Vegansk

Du kan købe New Nordic Tranebær hos din danske helseforretning Med24.dk. Disse fås til skarpe priser samt gode tilbud og tilbydes både med mulighed for fri fragt samt dag til dag levering! Dit sunde valg starter her. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.