New Nordic Cran Berry - 30 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 637

Ny og forbedret tranebær pille fra New Nordic.

Cran Berry er en tablet baseret på et særligt tranebær ekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC), i kombination med tyttebær, sort peber og vitaminer. En Cran Berry tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin til opretholdelse af normale slimhinder.

Dosering: 
1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid i minimum 2 uger. Derefter 1 tablet daglig. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Bør ikke træde i stedet for varieret kost. Dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Tranebærekstrakt (vaccinium macrocarpon L.) standardisert til 30% PAC

120

mg

-

Tyttebærekstrakt 5:1 (vaccinium vitis-idaea L.)

40

mg

-

Sort peberekstrakt (Piper nigrum L.)

2

mg

-

Niacin

16

mg

100%

B6

1,4

mg

100%

Vitamin C

80

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Tranebærekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.), Askorbinsyre, Tyttebærekstrakt (vaccinium vitis-idaea L.), Nikotinamid, Konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Overflatebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearat), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Pyridoxinhydrochlorid, Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.)

Oprindelsesland: Sverige
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 637

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.