New Nordic Krill olie

New Nordic Krill Olie - Få den gavnlige mængde af omega-3

Kroppen har behov for at få tilført de vigtige omega 3 fedtsyrer, da kroppen ikke selv er i stand til at producere disse. Det er dog ikke altid lige nemt at få det gavnlige næringsstof inkluderet i madskemaet, og derfor har New Nordic udviklet en helt fænomenal kilde til Omega-3 i form af deres kosttilskud, der er lavet på Krill Olie.

Hvad er Krill olie?

Krill olie er udvundet af det krebslignende dyr krill også kaldet lyskrebs. Deres næring består af plankton, og de spiller derfor en vigtig og stor rolle i økosystemet omkring dem. De er desuden også en vigtig fødekilde for fisk, hvaler samt sæler.

Udover dette har man opdaget, at de er en fantastisk kilde til de vigtige fedtsyrer samt antioxidanter, der bruges til kroppens forsvar imod frie radikaler. Effekten af de antioxidante stoffer siges endda at være 47 gange større i Krill olie end fiskeolie!

New Nordic kosttilskud bidrager til optimal sundhed

New Nordic har fokus på alt fra dig til miljøet, og tilbyder derfor udelukkende produkter af højeste kvalitet og indenfor bæredygtige rammer. Deres Krill Olie kosttilskud er derfor også fri for alle skadelige og forurenende stoffer, så du let og sikkert kan få gavn af blot de nødvendige stoffer.

Hvordan virker krill olie?

New Nordic Krill Olie er et fantastisk kosttilskud af mange grunde. En af de vigtigste er, at cellemembranerne i krill indeholder meget omega-3 fedtsyrer – bedre kendt som de livsnødvendige stoffer EPA og DHA, der altså bidrager til at booste sundhed og velvære.

Men hvad bidrager næringsstofferne i Krill Olie så egentlig til?
Nedenstående er nogle enkelte eksempler på hvorledes krill olie muligvis kan gøre en forskel for dig! 

Krill olie fra New Nordic bidrager til:

  • Et sundt hjerte og nervesystem
  • Stabilt blodsukker
  • Normalt syn
  • At støtte hormonbalancen
  • Fremme immunforsvaret
  • Sikre udvikling og en optimal fungerende hjerne 

OBS: Såfremt du er allergisk over for krebsdyr, skal du være opmærksom på, at denne olie indeholder allergenet krebsdyr! 

Hos Med24.dk finder du New Nordics kosttilskud i form af krill olie kapsler, der er nemme og hurtige at optage. Du kan bestille tilskuddet til en god pris allerede i dag og modtage produktet i morgen med vores dag til dag levering! Dit sunde valg starter her.

Se hele vores udvalg af krill olier her. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.